Interieuradviseur gezocht

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Word jij onze enthousiaste nieuwe collega? Want voor ons Gasse Wonen designcentrum, het Rolf Benz Experience Center, Hülsta Kastencentrum NL en grote Leolux Select Store zijn wij op zoek naar een extra verkoper/ interieuradviseur.

Wij zoeken iemand die niet alleen gek van meubelen en woondesign is, maar ook super-enthousiast is. Iemand die niet stopt totdat hij of zij het perfecte meubel en/ of interieurontwerp voor zijn of haar klant heeft gevonden. Wellicht ben je al bekend met meubelen, interieurontwerp en de merken die wij voeren. En anders zullen wij je hierover graag alles leren.

Je werkt bij ons in een klein, hecht team. Bij ons staat oprechte aandacht voor onze klanten altijd voorop. Het gaat hierbij niet alleen om aandacht voor het interieur, maar met name ook om aandacht voor de persoonlijke omstandigheden en wensen van onze klanten. Uiteraard tijdens onze officiële openingsuren (waaronder in ieder geval de zaterdag), maar in overleg ook daarbuiten. Daarnaast draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden van ons designcentrum en onze websites.

Ben je in het bezit van:
– een enthousiaste en geïnteresseerde houding
– gedegen kennis van woondesign, onze meubelen en de gebruikte materialen (of de wens en mogelijkheid dit te leren)
– flexibiliteit om ook buiten de officiële openingstijden afspraken te maken
– collegialiteit om mee te draaien in ons kleine, maar enthousiaste team
en bent je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Dan hopen wij spoedig kennis met je te maken!

Stuur een mail met jouw cv aan Anne Gasse op info@gasse.nl.