Designonstock Bloq actie

DESIGNONSTOCK BLOQ ACTIE 12,5 JAAR!

Het is tijd voor een bijzondere Designonstock Bloq actie. Want dit prachtige, eigenzinnige bankstel bestaat maar liefst 12,5 jaar. En is daarmee aardig op weg om een designklassieker te worden. Het is daarom tijd voor een feestje! En wie jarig is trakteert. Bijvoorbeeld met een leuke actie waar ú als klant van profiteert.

Tijdens de Designonstock Bloq actie krijgt u het bankstel in alle uitvoeringen voor de prijs van toen. Want of u nu kiest voor een bank, een hoekbank, een loungebank, fauteuil of poef: op elke uitvoering krijgt u maar liefst 15% korting. U kunt kiezen voor elke stof en leer uit de Designonstock collectie.

Al veel mensen zijn de afgelopen jaren gevallen voor het bijzondere design en het goede zitcomfort van het bankstel. En de vele mogelijkheden voor wat betreft uitvoering van de bank, loungebank, hoekbank, fauteuil of poef. Het ziet er ook niet naar uit, dat aan deze populariteit op korte termijn een einde komt. Dus ga los met de stof (of leer) en kies de uitvoering die het beste past bij u en uw interieur. Wij helpen u daarbij uiteraard graag.

Voor meer informatie, kunt u kijken op bank, hoekbank of fauteuil Designonstock Bloq