A moodboard a day…

In deze tijd is er zoveel moois te zien en te beleven. Niet alleen buiten, maar óók binnen. De woontrends zijn warm, intens, zacht, robuust, luxe…… Maar belangrijk om te weten: er is altijd een woonstijl die bij je past. En deze is vaak met enkele eenvoudige aanpassingen in uw interieur te realiseren.

STOELEN OP REIS!

De zomervakantie is aangebroken. Langzaamaan kunnen wij weer plannen maken voor een vakantie, iets waar de meeste van ons met smart naar uit hebben gekeken! Sommige bestemmingen zijn nu al bereikbaar en van de andere verdere bestemmingen kunt u vast weer dromen en wellicht later dit jaar plannen. De wereld ontwaakt weer langzaam en reizen lijkt gelukkig weer mogelijk. Reist u alvast mee met onze prachtige stoelen naar allerlei mooie vakantiebestemmingen. Laat u inspireren en geniet vooral van deze mooie tijd. Weer ruimte voor échte ontspanning en opladen. Fijne reis gewenst!

MOODBOARD OF THE DAY

Deze stoelen nemen u mee op reis: 

ELKE DAG GENIETEN VAN INTERIEUR UPDATES

Elke week plaatsen wij een nieuw moodboard op deze pagina, Facebook en Pinterest. Met actuele kleuren, trends, interieurontwerp en design. 

Kijk (en like ons) op: 

moodboard-juli
640
6501
taxi
655
keulen
moodboard-juli
640
6501
taxi
655
keulen
Rolf
leolux
Hulsta