Stressless relaxfauteuils met korting

Ons relaxcenter wordt ingrijpend gereorganiseerd. Omdat alle (Stressless) relaxfauteuils moeten worden vervangen, krijgt u tijdelijk

30-50% korting op álle relaxfauteuils.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Terug

Over Stressless

In 1971 bracht de gerenomeerde Noorse fabrikant Ekornes het merk Stressless op de markt. En met het merk ook de eerste relaxstoel die comfort en functionaliteit verenigde. Met name omdat het was voorzien van diverse gepatenteerde (relax)functies. De relaxstoel werd al snel wereldwijd een doorslaand succes. Met meerdere produkt innovaties tot gevolg. Zoals:

 • 1981: introductie van de befaamde Stressless Royal met het karakteristieke houten onderstel
 • 1991: invoering van het gepatenteerde Plus systeem, met automatische instelling van hoofd- en onderrugsteun
 • 1993: introductie van relaxbanken met de gepatenteerde Stressless relaxfuncties
 • 1996: als eerste in de wereld introductie van maten in een relaxstoel: small, medium en/of large

Hierna volgden nog veel andere produkt ontwikkelingen, zoals de slaapfunctie, de verstelbare voetensteun, de nieuwe design stoelen City en Metro en het nieuwe onderstel Signature, Maar één ding bleef: het ongelooflijke goede en comfortable zitcomfort dat zich aan ú aanpast. En het enorme aanbod in relaxstoelen in veel maten en soorten.

Stressless collectie bij Gasse Wooncentrum

In onze Stressless studio vindt u:

 • de verschillende maten van de relaxfauteuils (small, medium, large)
 • de verschillende designs: zoals Classic, Signature, Star Base of Home Office
 • verstelling met manueel en met electrische bediening
 • vaste fauteuils en draaifauteuils
 • Stressless accessoires, zoals salon- en bijzettafels

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

Advies

Relaxstoelen en -banken koopt u voor een lange tijd. Bovendien wilt u er heel lang, comfortabel op zitten. Het is dan ook zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan:

 • goed en passend zitcomfort voor de relaxstoelen en banken
 • de juiste materiaalkeuze
 • de plaats en functie van het meubel in uw interieur

Wij adviseren u hierbij graag. Wij hebben diverse tools om te zorgen dat het zitcomfort voor u passend is. Maar wij geven ook interieuradvies. Zodat uw Stressless relaxstoelen en -banken niet alleen comfortabel zijn, maar ook passen bij ú en uw interieur.

Stressless online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Stressless collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, zitcomfort, de relaxfuncties, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure en De Toekomst. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.