Piure kasten in Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Op zoek naar mooie Piure kasten? Centraal in Nederland vindt u het grote kastencentrum van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Met een uitgebreide collectie van Piure, zoals:

 • alle belangrijke kasten uit de actuele Piure collectie
 • diverse modellen uit het actie en snel-lever-programma
 • diverse Piure showmodellen
 • veel aandacht voor maatwerk in kastontwerp, ook in 3D
 • Piure Nex Sideboard Modern

  Piure Nex Sideboard

 • Piure Mesh Kast

  Piure Mesh

 • Piure Nex Box Hangkast

  Piure Nex Box

 • Piure Nex Glamour Kasten

  Piure Nex Glamour

 • Piure Nex Pur Dressoir Stelvoet

  Piure Nex Pur

Over Piure

Dit relatief jonge bedrijf heeft in korte tijd een belangrijke plaats ingenomen in de wereld van design kasten en meubels. Met als filosofie alleen te gaan voor wat belangrijk is. En al het andere weg te laten. Met aandacht voor leefbaarheid en het milieu, ook in uw interieur. Het resultaat is een prachtig kasten programma dat veel mogelijkheden heeft wat betreft maten, vormen en kleuren. Elke kast heeft strakke lijnen die sober zijn, maar aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. En die solitair, dan wel met andere kasten ontelbaar veel combinatiemogelijkheden kent.

Piure kasten

In ons kastencentrum vindt u alle belangrijke kasten uit de actuele Piure collectie. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van iedere kast zijn, vindt u van alle kasten meerdere opstellingen. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in ons kastencentrum terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

Piure kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kast. Dat doen wij onder meer met behulp van een 3d programma. Hier ontwerpen wij samen met u de perfecte wand. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast of wand nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Plan met bijgaande link een afspraak voor kast ontwerp in.

Piure online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Piure collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock en Hülsta. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.