Pilat & Pilat meubels

Pilat & Pilat staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn prachtige, robuuste meubels van massief hout. Afgewerkt op ambachtelijke wijze, met liefde voor het product en voor het hout.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Terug

Pilat & Pilat eettafels en tafels

Pilat & Pilat staat voor eettafels en tafels:

  • met een prachtig sober en tijdloos ontwerp
  • vervaardigd uit robuuste, natuurlijke materialen (op duurzame wijze verkregen)
  • per stuk en op ambachtelijke wijze door vakkundige meubelmakers gemaakt

Massief houten eettafels

Het bedrijf werkt voornamelijk met massief hout, zoals eiken, iepen, esdoorn en walnoten. Het uitgangspunt is de liefde voor het ambacht. Zo zijn de houtverbindingen in het meubel zichtbaar. Maar ook de afwerking van het hout is bijzonder. Pilat & Pilat werkt namelijk met heel veel verschillende kleuren en manieren van impregneren. De meeste afwerkingen kent u wellicht: beits, lak, olie of zeep. Maar wat dacht u van gebakken of gerookt hout? Iedere variant leidt weer tot een prachtig nieuwe uitstraling.

Pilat &Pilat is gevestigd in Tsjerkebuorren in Friesland, maar de productie vindt plaats in een eigen fabriek in Bosnie. Vlak bij de bomen die voor de meubelen worden gebruikt. En bij de vakmensen die het ambacht van houtbewerker in de genen hebben.

Pilat & Pilat bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

In Gasse wooncentrum vindt u een grote collectie eettafels en uitschuiftafels, waaronder de mooiste eettafels van Pilat & Pilat. U vindt ons in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland, makkelijk te bereiken en parkeren op eigen terrein. Klik voor adres, route en openingstijden op onderstaande link. Maar kijkt u ook op deze website. U vindt hier alles wat wij op het gebied van Pilat & Pilat te bieden hebben.

Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. In ons wooncentrum vindt u gespecialiseerde (soms zelfs complete) merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store, Kastencentrum Hülsta en Stressless Center NL. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en veel aandacht voor advies.