Pastoe kasten met korting

I.v.m. de reorganisatie van onze kastenstudio, zijn alle Pastoe kasten met korting te koop. Kijk hiervoor bij de Pastoe kastenseries hieronder of bij kasten designoutlet.

 • pastoe_vision_TV-kast-1

  Pastoe Vision

 • pastoe adammer kast

  Pastoe A’dammer kasten

 • pastoe l-serie

  Pastoe L-Serie

 • pastoe landscape dressoir

  Pastoe Landscape

 • pastoe kasten korting

  Pastoe Boxes

Pastoe kasten bij Gasse  in Mijdrecht.

In 1913 gaat ondernemer Frits Loeb de stoelen voor zijn winkel aan de Ganzenmarkt in Utrecht zelf produceren. Dat doet hij in een kleine ambachtelijke timmerfabriek, de ‘Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS)’. De fabriek groeit al snel uit tot een grote onderneming, waarbij bij het ontwerp van nieuwe meubelen al vroeg wordt gekozen voor moderne strakkere meubels.
Na de tweede wereldoorlog maakt het toenmalige UMS de definitieve keuze voor strak, eigentijds design dat geschikt is voor uiteenlopende woonsituaties. Uit dit ‘passe partout’ ontstaat de nieuwe merknaam Pastoe.
Het nieuwe merk wordt toonaangevend voor modern Dutch Design. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Hierbij wordt samengewerkt met internationale ontwerpers, fotografen en kunstenaars. Met als hoogtepunt de ontwikkeling van de Kubus in 1967 en de L-serie in 1979.

Pastoe kasten

In ons kastencentrum vindt u diverse Pastoe kasten, zoals de Vision, Landscape en A’dammer. I.v.m. de reorganisatie van onze kastenstudio’s, zijn alle Pastoe kasten met korting te koop. Kijk hiervoor bij de kasten designoutlet.

Online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Pastoe collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. 
Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Overige collectie van Gasse Mijdrecht

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure en Hülsta. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.