Jori designmeubelen

Welkom in onze nieuwe Jori Premium Design Store. Een design afdeling met luxueuze uitvoeringen van Jori loungebanken, diverse comfortabele (relax)fauteuils, eetkamerstoelen en tafeltjes.

 • Jori Tigra Loungebank

  Jori Tigra Divanbase

 • Jori Brainbuilder Relaxfauteuil

  Jori Brainbuilder

 • Jori Longueville Loungebank

  Jori Longueville Landscape

 • Jori Oscarini Eetkamerstoel

  Jori Oscarini

 • Jori Ascot Bijzettafeltje

  Jori Ascot

Over Jori

Jori staat al meer dan 50 jaar voor banken en fauteuils waarin u ergonomisch optimaal kunt zitten en relaxen. Met veel aandacht voor optimale kwaliteit; zowel wat betreft de opbouw van de zitmeubelen, als wat betreft het materiaalgebruik. Waar de meubelen vroeger voornamelijk werden uitgevoerd in leer, heeft u tegenwoordig een enorme keuze aan bekledingsmaterialen. Zowel in stof als in leer.

Jori loungebanken

Als u op zoek bent naar een comfortabele loungebank met een modern design, bent u bij Jori aan het juiste adres. Jori loungebanken bieden namelijk niet alleen heel relaxt zitcomfort. Want ook wanneer u wat actiever wilt zitten, zit u in de loungebank buitengewoon goed.

Daarnaast geeft Jori extra veel aandacht aan het moderne design van de bank en de flexibele indelingsmogelijkheden. In onze Jori Premium Design Store vindt u alle moderne Jori loungebanken. Wij laten u diverse uitgebreide en luxe uitvoeringen zien. Dan kunt u uw keuze optimaal maken.

Jori relaxfauteuils

In een Jori relaxfauteuil komt u optimaal tot rust. Dit komt door de verstelling van zit, naar relax, naar liggen. Maar ook door de veelheid aan maten en modellen waaruit u kunt kiezen. Op dit moment kunt u kiezen uit twee type relaxfuncties:

 • Mono Move: een Jori relaxfauteuil met de functie Mono Move gaat in één vloeiende beweging van zitten naar ontspannen en relaxen. Het traploos relaxmechanisme van de fauteuil zorgt ervoor dat een optimaal ergonomische positie en ‘spiertonus = 0’ bereikt wordt. Het biedt u het maximum aan comfort in elke door u gewenste positie. De Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft door deze constatering de Jori relaxfauteuil met Mono Move als meest comfortabel beoordeeld.
 • Multi Move: bij een Jori relaxfauteuil met Multi Move kunt u de voetensteun en rugleuning separaat bedienen. U kunt uw fauteuil in dit geval in een relaxstand verstellen waarbij de benen omhoog gaan, maar u verder comfortabel blijft zitten om TV te kijken of een boek te lezen. Desgewenst verstelt u ook de rugleuning van uw fauteuil wanneer u helemaal onderuit wilt.

Een Jori relaxfauteuil biedt relaxcomfort op maat

Voor optimaal persoonlijk comfort, is nagenoeg elke Jori relaxfauteuil leverbaar in diverse maten. En dat gaat soms wel erg ver. Er zijn fauteuils die bijna op maat te maken zijn. U kunt hierbij kiezen uit: – 2 rughoogten – 3 zithoogten – 2 zitdiepten.

De Jori configurator

In ons advies maken wij gebruik van de Jori configurator. Hiermee kunt u uw zitmeubel in 3D ontwerpen. Vervolgens kunt u in detail zien hoe uw bank, stoel of fauteuil eruit ziet en hoe de eventuele relaxfuncties werken. Een beter beeld kunt u van uw toekomstige meubel niet krijgen. Klik voor de configurator op onderstaande link.

Klik hier voor de Jori Configurator

Jori Collectie

In onze showroom vindt u alle Jori loungebanken, een eetkamerstoel en de belangrijkste fauteuils uit de Jori collectie. Wij proberen van elk model een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijkheden te laten zien. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze Jori Premium Design Store terugziet.

Gasse voor interieur en advies

Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. In ons wooncentrum vindt u gespecialiseerde (soms zelfs complete) merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store en Kastencentrum Hülsta. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en veel aandacht voor advies.