Jori relaxfauteuils met korting

Ons relaxcenter wordt ingrijpend gereorganiseerd. Omdat alle (Jori) relaxfauteuils van moeten worden vervangen, krijgt u tijdelijk

30-50% korting op álle relaxfauteuils

  • jori idaho relaxfauteuil

    Jori Idaho relaxfauteuil

  • Jori Ponto (uitlopend)

OVER ONS

 

Wooncentrum Mijdrecht

maak een afspraak
voor een persoonlijk

 

ADVIES

 

Over Jori relaxfauteuils

Jori staat al meer dan 50 jaar voor fauteuils waarin u ergonomisch optimaal kunt relaxen. Dit komt door de verstelling van zit, naar relax, naar liggen. Maar ook door de veelheid aan maten en modellen waaruit u kunt kiezen. Op dit moment kunt u kiezen uit twee type relaxfuncties:

  • Mono Move: een Jori relaxfauteuil met de functie Mono Move gaat in één vloeiende beweging van zitten naar ontspannen en relaxen. Het traploos relaxmechanisme van de fauteuil zorgt ervoor dat een optimaal ergonomische positie en ‘spiertonus = 0’ bereikt wordt. Het biedt u het maximum aan comfort in elke door u gewenste positie. De Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft door deze constatering de Jori relaxfauteuil met Mono Move als meest comfortabel beoordeeld.
  • Multi Move: bij een Jori relaxfauteuil met Multi Move kunt u de voetensteun en rugleuning separaat bedienen. U kunt uw fauteuil in dit geval in een relaxstand verstellen waarbij de benen omhoog gaan, maar u verder comfortabel blijft zitten om TV te kijken of een boek te lezen. Desgewenst verstelt u ook de rugleuning van uw fauteuil wanneer u helemaal onderuit wilt.

Een Jori relaxfauteuil biedt relaxcomfort op maat

Voor optimaal persoonlijk comfort, is nagenoeg elke Jori relaxfauteuil leverbaar in diverse maten. En dat gaat soms wel erg ver. Er zijn fauteuils die bijna op maat te maken zijn. U kunt hierbij kiezen uit: – 2 rughoogten – 3 zithoogten – 2 zitdiepten. Probeert u bijvoorbeeld in onze showroom de Jori Idaho als relaxfauteuil Small – Medium – Large. En kies vervolgens zelf hoe u uw fauteuil wilt samenstellen. Wij adviseren u daarbij uiteraard graag in u een persoonlijk advies dat is afgestemd op uw maten, omstandigheden en wensen.

De Jori configurator

In ons advies maken wij gebruik van de Jori configurator. Hiermee kunt u uw relaxfauteuil in 3D ontwerpen. Vervolgens kunt u in detail zien hoe uw relaxfauteuil er uit ziet en hoe de relaxfuncties werken. Een beter beeld kunt u van uw toekomstige relaxfauteuil niet krijgen. Klik voor de configurator op onderstaande foto:

Jori Collectie

In onze showroom vindt u de belangrijkste relaxfauteuils uit de Jori collectie. Wij proberen niet alleen diverse modellen te laten zien, maar ook verschillende soorten relaxfuncties. En relaxfauteuils in verschillende maten. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze Studio Relax & Comfort terugziet.

Advies

Bij de keuze voor een relaxfauteuil, is het zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan goed zitcomfort, zitcomfort in de juiste maat, de juiste bekledingsmaterialen en de juiste relaxfuncties. Wij adviseren u hierbij graag.  Dat doen wij aan de hand van de fauteuils in onze showroom. Maar wanneer het gaat om interieuradvies, kan dat ook met een interieurtekening. De relaxfauteuils kunnen in 3D worden ingetekend. Maar wij kunnen ook een interieurtekening voor u maken.

Gasse voor interieur en advies

Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. In ons wooncentrum vindt u gespecialiseerde (soms zelfs complete) merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store, Kastencentrum Hülsta en Stressless Center Nederland. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en veel aandacht voor advies.