Rolf Benz Freistil met korting

I.v.m. de reorganisatie van onze grote Rolf Benz Freistil studio, krijgt u tijdelijk op álle Rolf Benz Freistil banken, fauteuils en woonaccessoires: 50% korting!

 • freistil 183

  Freistil 183

 • freistil 141 hoekbank

  Freistil 141

 • rolf benz freistil 147

  Freistil 147

 • freistil 187

  Freistil 187

 • freistil-191-slede

  Freistil 191

 • freistil 173 fauteuil

  Freistil 173

 • freistil 171 fauteuil

  Freistil 171

 • Freistil 166 van Rolf Benz

  Freistil 166

Over Freistil

Freistil is een apart merk uit de stal van Rolf Benz. Een merk voor vrijgevochten geesten die zich niet houden aan vaste regels. Met een grote vrijheid in vormgeving en keuze voor bekledingen. Lekker nonchalant en met bijzondere kleuren en vormen. Iets eenvoudiger van opbouw dan een Rolf Benz meubel. Maar daarom ook voor een aantrekkelijke prijs.

Freistil bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

In onze Freistil studio vindt u alle belangrijke meubelen uit de actuele collectie. Wij proberen u de verschillende designs, materialen en bijzondere opties van elk programma te laten zien. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

Advies

Meubelen koopt u voor een lange tijd.  Het is dan ook zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan:

 • goed en passend zitcomfort
 • de juiste materiaalkeuze
 • de plaats en functie van het meubel in uw interieur

Wij adviseren u hierbij graag.  Wij hebben diverse tools om te zorgen dat het zitcomfort voor u passend is. Maar wij geven ook interieuradvies.

Freistil online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Freistil collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Bert Plantagie, Designonstock, Piure en Pastoe. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.