De Toekomst

Op zoek naar De Toekomst relaxstoelen? Centraal in Nederland vindt u Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. U vindt hier een bijzondere collectie relaxstoelen van diverse vooraanstaande merken. Waaronder veel relaxstoelen van De Toekomst.

 • Toekomst Twice 082 Relaxfauteuil

  Relaxstoel Twice 082

 • De Toekomst Twice 22

  Twice relaxstoelen

 • Twice 153 Relaxfauteuil

  Relaxstoel Twice 153

 • Twice 190 Relaxfauteuil

  Relaxstoel Twice 190-191

 • De Toekomst Twice 145 Relax

  Twice 145

Over De Toekomst relaxstoelen

Meubelfabriek de Toekomst is net als Gasse Wonen een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men bij de Toekomst werkzaam in de houtindustrie. In 1955 werd Meubelfabriek de Toekomst officieel opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven zij toonaangevend en voldoen zij 100% aan eisen van de huidige consument.

Een relaxstoel biedt relaxcomfort op maat

Voor optimaal persoonlijk comfort, is nagenoeg elke De Toekomst relaxstoel leverbaar in diverse maten: small, medium en large. Hierbij variëren de zitdiepte en zithoogte steeds met zo’n 2 cm. Zo kan iedereen zeer comfortabel in de relaxstoel zitten. Of u nu lang bent of juist wat korter. Wij adviseren u daarbij uiteraard graag in u een persoonlijk advies dat is afgestemd op uw maten, omstandigheden en wensen.

De Toekomst Collectie relaxstoelen

In onze showroom vindt u de belangrijkste relaxstoelen uit de De Toekomst collectie. Wij proberen niet alleen diverse modellen te laten zien, maar ook de verschillende maten en poten. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze Studio Relax & Comfort terugziet.

Advies over uw relaxstoel

Bij de keuze voor een relaxstoel is het zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan goed zitcomfort, zitcomfort in de juiste maat, de juiste bekledingsmaterialen en de juiste relaxfuncties. Wij adviseren u hierbij graag.  Dat doen wij aan de hand van de fauteuils in onze showroom. Maar wanneer het gaat om interieuradvies, kan dat ook met een interieurtekening. Kijk hiervoor onder het tabje ‘Gasse Advies

Gasse voor interieur en advies

Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. In ons wooncentrum vindt u gespecialiseerde (soms zelfs complete) merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store, Kastencentrum Hülsta en Stressless Center Nederland. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en veel aandacht voor advies.