Leolux Capri

De Leolux Capri is een ronde poef met bijzondere stoffeeraccenten en markante bies. Omdat de poef leverbaar in veel combinaties uit de Leolux stof- en leercollectie, kunt u de poef volledig aanpassen aan uw interieur.
Uitvoeringen:
als poef
Materialen:
in stof en leer
Voorraad:
in showroom te zien
Prijs:
Poef in stof v.a.  €920,00
leolux-capri-poef
leolux-capri-poef-blauw
leolux-capri1
leolux-capri-poefje
leolux-capri-hocker

LEOLUX CAPRI IN LEOLUX SELECT STORE GASSE - MIJDRECHT

De Leolux Capri is een poef die zich aan uw interieur aanpast. Want de poef, de bies en de accenten aan de zijkant kunnen in verschillende kleuren en materialen. Daarmee is de poef niet alleen een heerlijk object om lekker op te zitten of te hangen. Het is ook een prachtig decoratief element. U vindt de poef in verschillende uitvoeringen in onze grote Leolux Select Store in Mijdrecht.
leolux-capri-poefs
leolux-capri-poef
leolux-capri-voetstoel
leolux-capri-poefje
leolux-capri-hocker
leolux-capri-poef-stof
leolux-capri-poef-naad

DESIGN VAN DE LEOLUX CAPRI

De Leolux Capri is een ontwerp van Edward van Vliet uit 2018. De poef heeft een royale afmeting en bijzondere stoffeerdetails. Zoals de:
  • accenten aan de zijkant die in een afwijkende kleur of materiaal kunnen
  • bies aan de bovenzijde die eveneens in een afwijkende kleur kan
De poef leent zich prima als designobject in uw interieur. Maar u kunt hem natuurlijk óók gebruiken om op te zitten, uw benen op te leggen of als salontafel. Bijvoorbeeld met het dienblad Leolux Troy.
leolux-capri-poef
leolux-capri-voetstoel
leolux-capri-poefje
leolux-capri-hocker
leolux-capri-poef-stof
leolux-capri-poef-naad
leolux-poef-capri

ROYAAL, MAAR MAKKELIJK TE VERPLAATSEN


De Leolux Capri wordt uitgevoerd in de royale maat:
  • 80 cm rond
  • 41 cm hoog
Toch is de poef geen sta-in-de-weg. Want omdat hij op zwenkwielen staat, is de poef makkelijk te verplaatsen. En wordt de Capri van salontafel, een voetensteun of handige plek om even op te zitten.

In onze grote Leolux Select Store hebben wij gekozen voor een uitvoering in een veloursstof in een kleur die perfect past bij de meubelen. Het zorgt hierdoor op relatief eenvoudige wijze voor een prachtig totaalbeeld. Wij adviseren u graag voor de perfecte uitvoering in úw interieur.

LEOLUX SELECT STORE GASSE MIJDRECHT

leolux-select-store-gasse1