Wij ontwerpen het perfecte moderne wandmeubel voor u!

Een modern wandmeubel is er in heel veel maten, kleuren en vormen. Want elke wandmeubel heeft zijn eigen design, mogelijkheden en functionaliteit. Daarom moet u vooral eerst heel veel wandmeubelen zien en daarna rustig rond de tafel gaan om de juiste kast te ontwerpen.

 • Hulsta Gentis Wandkast

  Hülsta Gentis

 • Hülsta Scopia

  Hülsta Scopia

 • Piure Nex Pur Dressoir Stelvoet

  Piure Nex Pur

 • Hulsta Neo Wandmeubel

  Hülsta Neo

 • Hulsta Mega Wandkast

  Hülsta Mega kasten

 • Hulsta Tetrim Wandkast

  Hülsta Tetrim

 • Piure Mesh Wandkast Ruimtedeler

  Piure Mesh

 • Hulsta Navis Wandkast

  Hülsta Navis

 • Hulsta Persis Wandkast Eiken Licht

  Hülsta Persis

 • Hulsta Fonis Sideboard Boekenrek

  Hülsta Fonis

 • Hulsta Multiforma Linnenkasten Indeling

  Hülsta Multiforma

De mooiste wandmeubelen vindt u bij Hülsta, Piure, Pastoe én bij ons!

Wanneer u veel moderne wandmeubelen wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle wandmeubelen van prachtige merken zoals Hülsta, Piure en Pastoe. Zodat u zelf kunt kiezen welke wandmeubels u het mooiste vindt. Maar ook welke wandmeubels het beste bij uw wensen en interieur passen.

Ons motto is: één wandmeubel is geen wandmeubel

Elk merk en elk wandmeubel programma heeft oneindig veel mogelijkheden. Omdat het daarom onmogelijk is om u álles te laten zien, hebben wij drie heldere keuzes gemaakt:

 • wij kozen voor de mooiste wandmeubelen van Hülsta, Piure én Pastoe
 • van de mooiste wandmeubelen tonen wij meerdere opstellingen, zodat u goed alle mogelijkheden en opties van de wandmeubels kunt ervaren
 • onze adviseurs weten bijna alles van onze wandmeubelen en adviseren u (ook in 3D) over alle andere mogelijkheden

Kijk bijvoorbeeld naar het prachtige programma Hülsta Neo. Wij hebben hier twee grote wandmeubelen, een dressoir, een laag wandmeubel én een TV-meubel van staan. Uiteraard in verschillende kleuren en materialen. Zowel hangend aan de muur, als staand op de grond (met verschillende onderstellen). En met veel opties, zoals in ieder geval verschillende verlichting systemen én het sound systeem Teufel!

De mooiste wandmeubelen zijn er in veel maten en functionaliteiten

Onze moderne wandmeubelen zijn leverbaar in veel maten en functionaliteiten. Want vaak worden ze samengesteld uit meerdere elementen en staat het u zo vrij zo hoog en breed te gaan als mogelijk is. Of juist minder hoog of minder breed. Neem de wandmeubels van Hulsta Mega die tot een hoogte van 430 cm kunnen worden samengesteld. En door het staandersysteem oneindig breed kan worden. Daarnaast kiest u voor elementen die de functies hebben die ú wenst. Zoals bijvoorbeeld:

 • TV/ audio oplossingen
 • vitrine-elementen
 • barelementen
 • de keuze voor deuren, schuifdeuren, kleppen, laden en open vakken
  verlichting

Gaat u voor een strak modern wandmeubel of mag het wat ronder?

Het design van wandmeubelen kan verschillen van strak modern tot elegant en tijdloos mooi. Zo hebben de wandmeubels van Pastoe Vision of Hülsta Mega voornamelijk een recht en strak lijnspel. Het wandmeubel Hülsta Gentis daarentegen, is bijzonder elegant gebogen.

Sommige moderne wandmeubels hangen, andere staan op de grond

Wilt u uw wandmeubel hangend aan de muur, of staand op de grond? Wanneer u uw wandmeubel op de vloer zet, is het later eenvoudiger te verplaatsen. Maar wanneer u het aan de wand hangt, geeft het optisch een heel ruimtelijk effect.

Bij veel moderne wandmeubels maakt u zelf de keuze. Zoals bijvoorbeeld de Pastoe Vision en Hülsta Neo die zowel hangend aan de muur kunnen, als op een plint/stelvoetjes of op een onderstel.

De indeling van wandmeubels bepaalt het gebruiksgemak

Voor moderne wandmeubelen is de indeling van groot belang. In de eerste plaats voor het gebruiksgemak. Kijk naar het verschil in functie tussen een kastelement met draaideuren of een open element met schuifdeur: uw servies zet u waarschijnlijk liever achter een gesloten deur, maar uw TV en audio achter een grote schuifdeur.

Maar de indeling bepaalt nóg meer het design van het wandmeubel

Maar de indeling van het wandmeubel is ook heel bepalend voor het design. Kiest u voor een staandersysteem waarbinnen uw elementen plaatst met deuren, laden/kleppen en open vakken? Zoals het multifunctionele wandmeubel Hülsta Mega. Of wilt u een speelser geheel van elementen die onderling op een bijzondere wijze zijn verbonden. Zoals bij Pastoe Vision die op bijna architectonische wijze kan worden gegroepeerd.

En tenslotte kiest u het materiaal en de kleuren

Wanneer u alle vorige keuzes heeft afgerond, resteert de laatste: kiest u een wandmeubel van hout/fineer, matte lak of hoogglans lak? Of een combinatie hiervan? Een belangrijke vraag voor zowel het design, als het gebruiksgemak. Want het materiaal van wandmeubels bepaalt in grote mate de gevoeligheid voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring.

Maar het materiaal en kleurgebruik bepaalt óók in grote mate het design. Want een wandmeubel in één kleur en materiaal heeft een heel andere uitstraling dan een wandmeubel waarbij bepaalde delen (bijvoorbeeld de fronten) in een afwijkende kleur of materiaal zijn uitgevoerd. Bijvoorbeeld in glas dat in een prachtige kleur is gelakt. In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u het ideale wandmeubel.

Wandmeubel ontwerp studio

Bij zoveel wandmeubelen, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte wandmeubel. Dat doen wij door:

 • ervaren wandmeubel adviseurs die nagenoeg alles weten van onze wandmeubelen en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte wandmeubel ontwerpen

Wandmeubelen ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de wandmeubelen en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste wandmeubel op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte wandmeubel is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe wandmeubel loopt!

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte wandmeubel

Omdat het ontwerp van het perfecte moderne wandmeubel enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen wandmeubelen bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen wandmeubelen van Hülsta, Piure en Pastoe,  maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.