Moderne vitrinekast is meer dan kast voor uw kostbaarheden

 • Hulsta Gentis Vitrinekast

  Hülsta Gentis

 • Hulsta Neo Vitrinekast Taupe

  Hülsta Neo

 • Hulsta Scopia Vitrinekast

  Hülsta Scopia

 • Hulsta Tetrim Vitrinekast

  Hülsta Tetrim

 • Hulsta Navis Vitrinekasten

  Hülsta Navis

 • Piure Mesh Vitrinekasten

  Piure Mesh

 • Hulsta Fonis Highboards Grijs

  Hülsta Fonis

 • Hulsta Persis Vitrinekast

  Hülsta Persis

De mooiste vitrinekasten vindt u bij Hülsta én bij ons!

U wilt graag veel vitrinekasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier diverse moderne vitrinekasten van Hülsta. En kunt dus zelf kiezen welke het mooiste is. En welke kast past bij uw interieur en specifieke wensen.

Er is altijd een vitrinekast die bij ú en uw interieur past

Er zijn veel mogelijkheden in vitrinekasten. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor verschillende uitvoeringen in het volgende:

 • het design
 • de maten
 • de indeling
 • het materiaal

Wilt u uw vitrinekast liever strak modern of met elegante ronde vormen?

Het design van vitrinekasten kan enorm verschillen. Kiest u voor een moderne vitrinekast met strakke lijnen? Of wilt u elegant en tijdloos mooi?

Hoe hoog wilt u uw kast? En hoe breed?

Vitrinekasten kunnen ook in maten aardig variëren. Van relatief hoog en small tot relatief laag en breed. En alles daartussen in. Zodat u zelf kunt bepalen welk maat het beste past in uw interieur.

De indeling van uw kast is bepalend voor het design

U kunt kiezen voor verschillende indelingen voor uw vitrinekast. Wilt u veel glasdeuren? Of wilt u ook gesloten laden of deuren in uw kast? En wilt u verlichting om de vitrine en de inhoud goed te belichten?

De keuze die u voor uw vitrinekast maakt, is zeer design bepalend. Kijk maar eens naar de verschillende frontindelingen van kasten en wat dat voor het design ervan doet. In onze kasten ontwerp studio, laten wij u het verschil voor úw vitrinekast zien.

Welk materiaal kiest u voor uw vitrinekast?

Ook het materiaal van vitrinekasten is bepalend voor het design. Gaat u voor de warme uitstraling van hout/fineer? Of liever het kleurrijke van lak: ingetogen mat of sprankelend hoogglans? En welke kleur dan wel kleuren kiest u? De keuze is belangrijk voor het design van de kast en hoe het in uw interieur staat. Wij adviseren u daarbij graag met een tekening in 3D bijvoorbeeld.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte vitrinekast. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze vitrinekasten en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte vitrinekast ontwerpen

Vitrinekasten ontwerpen wij met u samen in 3D.

U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat het perfecte vitrinekast is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe kast loopt!

Maak een afspraak met onze kasten adviseurs voor uw ontwerp

Het ontwerpen van mooie vitrinekasten kost enige tijd. Daarom adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Dan weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om samen met u een prachtig ontwerp in 3d te kunnen maken. Belangrijk is wel om bij uw afspraak de maten en bijzonderheden van uw kamer en de betreffende muur mee te nemen. Voor een afspraak voor advies over uw vitrinekast kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen vitrinekasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen kasten en vitrinekasten van Hülsta en Piure,  maar ook andere meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.