Een TV-kast / lowboard is meer dan alleen een functioneel meubel

 • Hulsta Fonis Lowboard Onderstel

  Hülsta audio meubel

 • Hülsta Gentis Tv Kast

  Hülsta Gentis

 • Hulsta Neo Tv Kast

  Hülsta Neo

 • Hülsta Scopia Tv Kast

  Hülsta Scopia

 • Hulsta Mega Tv Kast

  Hülsta Mega kasten

 • Piure Nex Tv Kast

  Piure Nex Sideboard

 • Hulsta Tetrim Lowboard

  Hülsta Tetrim

 • Hulsta Navis Lowboard

  Hülsta Navis

 • Piure Mesh Lowboard

  Piure Mesh

 • Piure Nex Box Fineer 3

  Piure Nex Box

 • Piure Nex Glamour Tv Opzet

  Piure Nex Glamour

 • Hulsta Fonis Lowboard

  Hülsta Fonis

 • Piure Nex Pur Kast

  Piure Nex Pur

 • Hulsta Persis Sideboard Donker Eiken

  Hülsta Persis

  Hulsta Persis Lowboards

  Hülsta Persis

De mooiste TV-kasten vindt u bij Hülsta, Piure én bij ons!

U wilt graag veel TV-kasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier nagenoeg alle TV-kasten van mooie merken zoals Hülsta en Piure. En kunt dus zelf kiezen welke TV-kast het mooiste is. En welke TV-kast past bij uw interieur en specifieke wensen.

Op zoek naar het perfecte lowboard voor ú en uw interieur?

Wanneer u op zoek bent naar een lowboard, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Bij nagenoeg elk merk en in nagenoeg elk programma kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals bijvoorbeeld:

 • het design van het meubel
 • de maten
 • hangend of staand?
 • de indeling
 • de kleuren en materialen

Kiest u voor een TV-kast met strak modern design of elegant ronde vormen?

Een TV-kast is er in verschillend design. Kiest u voor strak modern of wilt u elegant en tijdloos mooi?

Bij lowboards staat de hoogte wel zo’n beetje vast, maar de breedte niet

Een lowboard is laag genoeg om uw TV erop te zetten of erboven te hangen. Daarmee staat de hoogte van het lowboard wel zo’n beetje vast. Maar de lengte niet. Die varieert van klein tot heel erg lang.

Er is een TV-kast die op de vloer staat of aan de wand hangt

Hoe wilt u uw TV-kast in uw interieur zetten, hangend aan de wand of op een onderstel op de vloer? Wanneer u uw TV-kast makkelijk wilt kunnen verplaatsen, adviseren wij u te kiezen voor een onderstel of plint/ stelvoetjes. Maar kijk ook eens naar een TV-kast die aan de wand hangt. Dit geeft het meubel een hoge design waarde. Bovendien geeft het optisch een ruimtelijk effect.

Het design én gebruiksgemak van lowboards wordt mede bepaald door de indeling

Het gebruiksgemak van een lowboard wordt in grote mate bepaald door de inrichting. Een klep is bijvoorbeeld handig voor audio apparatuur. Hetzelfde geldt voor open vakken; die zijn overigens ook handig om de audio goed te kunnen bedienen. Maar wanneer u veel kleine dingen kwijt wilt, kiest u voor een lade.

Er zijn lowboards die al diverse audio hulpmiddelen in zich hebben. Niet alleen uitsparingen voor snoeren op de gewenste plaats, maar ook opbergsystemen, uitschuifplanken of een audioklep.

De indeling van het lowboard bepaalt overigens ook in grote mate het design. Kijk maar eens wat er met het design van lowboards gebeurt wanneer u kiest voor grote, hoge laden of kleppen i.p.v. smalle, lage laden of kleppen. Wanneer u onze kasten ontwerp studio bezoekt, laten wij u het verschil in een 3D ontwerp zien.

Welk materiaal kiest u voor uw TV-kast en eventueel onderstel?

En dan komt onherroepelijk de vraag: welk materiaal kiest u voor uw TV-kast? Gaat u voor de warme uitstraling van hout/fineer? Of liever het kleurrijke van lak: ingetogen mat of sprankelend hoogglans? Of wellicht een combinatie hiervan? En welke kleur dan wel kleuren kiest u? De keuze is belangrijk voor het design en het gebruiksgemak. Het ene materiaal is immers gevoeliger voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring dan het andere.

Maar ook het design van de TV-kast wordt door het materiaal en kleurgebruik bepaald. In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u de perfecte TV-kast.

Kasten ontwerp studio0

Er zijn zoveel TV-kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, dat u bij het samenstellen van een mooie TV-kast wel wat advies kunt gebruiken. U bent dan ook van harte welkom in onze Kasten Ontwerp Studio. U vindt hier::

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze TV-kasten en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte TV-kast ontwerpen

Wij ontwerpen uw lowboard in 3D; samen met u!

In onze kasten ontwerp studio maken wij in 3D een ontwerp van uw TV-kast. Uiteraard in goed overleg met u. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat onze kasten experts het perfecte lowboard hebben ontworpen. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd en kunt u van alle kanten bekijken.

Maak een afspraak met onze kasten adviseurs voor het ontwerp van dé perfecte TV-kast

Het ontwerpen van een mooie TV-kast kost enige tijd. Daarom adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Dan weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om samen met u een prachtig ontwerp in 3d te kunnen maken. Belangrijk is wel om bij uw afspraak de maten en bijzonderheden van uw kamer en de betreffende muur mee te nemen. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies over uw TV-kast kunt u de link gebruiken.

Bij Gasse Wooncentrum vindt u meer dan alleen TV-kasten

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen TV-kasten en andere kasten van Hülsta en Piure. Maar u vindt hier ook andere meubels, zoals zitmeubelen, eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein