Een roomdivider is zoveel meer dan een scheidingswand

 • Hulsta Gentis Dressoir

  Hülsta Gentis

 • Hulsta Neo Roomdivider

  Hülsta Neo

 • Hulsta Mega Roomdivider

  Hülsta Mega kasten

 • Piure Nex Pur Roomdivider

  Piure Nex Sideboard

 • Hulsta Navis Roomdivider

  Hülsta Navis

 • Piure Nex Ruimtedeler 1

  Piure Mesh

Een roomdivider brengt rust in uw interieur

Wanneer u veel moderne kasten wilt zien die als roomdivider geschikt zijn en goed wilt worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen diverse kasten van de prachtige merken Hülsta en Piure. Zodat u zelf kunt kiezen welke roomdivider u het mooiste vindt. Maar ook welke roomdivider het beste bij uw wensen en interieur past.

Moderne roomdividers zijn er in veel maten

Onze roomdividers zijn leverbaar in veel maten en functionaliteiten. U kunt vaak kiezen voor de volgende roomdividers:

 • lowboards, sideboards of highboards
 • hoge wanden
 • roomdividers in een hoekopstelling

Lowboards, sideboards en highboards als ruimtedeler

De ruimtedelers van Hülsta bestaan uit lowboards, dressoirs, highboards en onderdelen van een wandmeubel. Kijk bij het meubel van uw keuze voor de mogelijkheden.

Uw roomdivider als hoge scheidingswand

Maar wellicht bent u op zoek naar een echt hoge scheidingswand? Kijk dan eens naar de roomdividers van Hülsta Neo en Hülsta Mega. Bij deze hoge wanden klemmen de staanders tussen de vloer en het plafond. Hiermee ontstaat een multifunctionele scheidingswand die u naar believen kunt indelen met vakken die u open laat of afsluit met deuren en laden.

Met de roomdivider de hoek om?

Helemaal specialistisch wordt het om in een hoekopstelling van uw wandkast een roomdivider te gebruiken. Dat wordt vaak gedaan bij de hoge wanden van bijvoorbeeld Hülsta Mega. Of bij een combinatie van een hoge wandkast en lage roomdivider van Hülsta Neo. Zo maakt u uw kast wel heel persoonlijk en bijzonder!

Een roomdivider kunt u naar believen indelen

Uw roomdivider kunt u naar believen indelen. Voor de lage kasten staan alle indelingsopties open die u ook hebt met een gewone lowboard, sideboard of highboard. En wanneer u voor een hoge kast kiest, bepaalt u hoe groot de elementen zijn. En waar u elementen plaatst die open zijn of zijn gesloten met een achterwand, deuren, laden/kleppen en/of open vakken. Zo ontstaat steeds weer een verrassend nieuwe multifunctionele kast.

En tenslotte kiest u het materiaal en de kleuren

Wanneer u alle vorige keuzes heeft afgerond, resteert de laatste: kiest u een roomdivider van hout/fineer, matte lak of hoogglans lak? Of een combinatie hiervan? Uw keuze zal voor een belangrijke mate het design van de kast bepalen. Want een roomdivider in één kleur en materiaal heeft een heel andere uitstraling dan een roomdivider waarbij bepaalde delen (bijvoorbeeld de fronten) in een afwijkende kleur of materiaal zijn uitgevoerd. Bijvoorbeeld in glas dat in een prachtige kleur is gelakt. In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u het ideale roomdivider.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kastens, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte ruimtedeler. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze ruimtedelers en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte ruimtedeler ontwerpen

Roomdividers ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de roomdividers en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste roomdivider op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte roomdivider is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe roomdivider loopt!

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte roomdivider

Omdat het ontwerp van roomdividers maatwerk is en zeker enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen roomdividers bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen kasten en roomdividers van Hülsta en Piure maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.