Een design kastje of ladekast die u overal kunt plaatsen.

Een design kastje of kleine ladenkast is er in heel veel maten, kleuren en vormen. Want vaak hoeft de kast niet zo groot en wandvullend te zijn. Dan is het fijn te weten dat er voldoende kleinere kastjes zijn die mooi zijn én veel opbergruimte bieden. Denk aan design kastjes die breed en laag zijn, of juist hoog en smal. Of aan het kleine ladekastje in de hal.
De mooiste kastjes en ladekastjes vindt u bij Hülsta, Piure, Pastoe én bij ons!

U wilt graag veel kastjes en ladekasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier nagenoeg alle kasten van mooie merken zoals Hülsta, Pastoe, Bert Plantagie en Piure. En kunt dus zelf kiezen welke kastje het mooiste is. En welk kastje past bij uw interieur en specifieke wensen.

 • Hulsta Gentis Kastje

  Hülsta Gentis

 • Piure Nex Pur Ladenkast

  Piure Nex Pur

 • Hülsta Scopia

  Hülsta Scopia

 • Hulsta Ladenkast Klein Kastje

  Hülsta Neo

 • Piure Nex Sideboard Modern

  Piure Nex Sideboard

 • Hulsta Madera Wandkast

  Hülsta Madera

 • Hulsta Nuria Kastje

  Hülsta Nuria

 • Hulsta Tetrim Kastje

  Hülsta Tetrim

 • Piure Mesh Kastjes

  Piure Mesh

 • Hulsta Navis Vitrinekast Wit

  Hülsta Navis

 • Piure Nex Box Kasten Wit

  Piure Nex Box

 • Piure Nex Glamour Kast

  Piure Nex Glamour

 • Hulsta Persis Lowboards

  Hülsta Persis

Er is altijd een kast die bij ú en uw interieur past

Elk merk en elk kasten programma heeft oneindig veel mogelijkheden. Zeker in kleine kastjes of ladekastjes. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor verschillende uitvoeringen in het volgende:

 • het design
 • de maten
 • het onderstel of plint
 • een ladekast of kastje met deuren
 • het materiaal

Wilt u uw kastje liever strak modern of met elegante ronde vormen?

Het design van kleine kastjes of een ladekast kan enorm verschillen. Kiest u voor een kastje met een modern strak lijnenspel? Of wilt u elegant en tijdloos mooi? Neem bijvoorbeeld de kastjes van Piure Nex, Pastoe Totem of Hülsta Tameta die rechte en strakke lijnen hebben. Het design van deze kastjes is volledig anders dan het elegant ronde design van het kastje Hülsta Gentis.

Hoe hoog wilt u uw kastje? En hoe breed?

Wanneer u een compact kastje of ladekastje zoekt, kunt u kiezen voor een laag kastje of juist een hoog en smal. De meeste kastjes kunnen in beide uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Pastoe Vision of Hulsta Neo. U kunt hierbij kiezen voor heel veel breedte en hoogtematen. Maar sommige kastjes hebben minder keuzes. Zo zijn de kastjes van de Pastoe A’dammer of Pastoe Totem door hun design altijd relatief hoog en smal. En de prachtige Pastoe Boxes hebben al helemaal compacte afmetingen.

Hoe wenst u het onderstel van uw kastje of ladenkast?

Veel kleine kastjes en ladekastjes hebben kleine stelvoetjes of een plint waarmee het meubel op de grond staat. Maar bij sommige kastjes kunt u kiezen. Neem bijvoorbeeld de kastjes van Pastoe Vision en Piure Nex. Deze kunnen worden uitgevoerd op een plint/stelvoetjes of op een onderstel.
De indeling van het kastje bepaalt het design én gebruiksgemak
Met de indeling van uw kastje, bepaalt u het gebruiksgemak. Want een ladekastje heeft een heel andere functie dan een kastje met gesloten deur of schuif. En misschien wilt u ook nog wel een klein vitrine element! Maar de indeling bepaalt ook het design. Kijk maar eens naar het verschil tussen een klein kastje met deuren, een kleine ladekast of een kastje met vitrine element. Het lijnenspel bepaalt in hoge mate het design.

Welk materiaal kiest u voor uw kastje en eventueel onderstel?

Design kastjes en ladekastjes kunnen in veel materialen en kleuren. Gaat u voor de warme uitstraling van hout/fineer? Of liever het kleurrijke van lak: ingetogen mat of sprankelend hoogglans? En welke kleur dan wel kleuren kiest u? De keuze is belangrijk voor het design en het gebruiksgemak. Het ene materiaal is immers gevoeliger voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring dan het andere.

Maar ook het design van de design kastjes of ladekastjes wordt door het materiaal en kleurgebruik bepaald. Bij de kastjes van Piure zijn er niet alleen verschillende onderstellen mogelijk (bijvoorbeeld een bodemplaat, poten, beugel of raamonderstel), maar ook verschillende kleuren onderstel (bijvoorbeeld diverse kleuren matte of hoogglans lak, aluminium en chroom). In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u het perfecte kastje of ladekast.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte kastje. Dat doen wij door:

ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze wandkasten en u graag adviseren
een 3d programma waarin wij samen met u de perfecte kasten ontwerpen

Uw kastje of ladekast ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de kasten en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij het door u gewenste kastje of ladekast op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte kast is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe meubel loopt!

Meer dan alleen kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen kasten van Hülsta, Piure en Pastoe,  maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeldvloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.