Een hoekkast voor wanneer u het werkelijk op maat wilt

 • Hulsta Neo Hoekkast

  Hülsta Neo

 • Hulsta Mega Hoekkast

  Hülsta Mega kasten

 • Hulsta Multiforma Hoekkast Maatwerk

  Hülsta Multiforma

De mooiste hoekkasten vindt u bij Hülsta én bij ons!

Wanneer u veel wandkasten wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden van hoekkasten, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle wandkasten van het prachtige merk Hülsta en informeren u graag over de mogelijkheden van hoekkasten. Dan kunt u zelf bepalen welke hoekkast u het mooiste vind en welke het beste bij uw wensen en interieur past.

Er is altijd een hoekkast die bij ú en uw interieur past

Hoekkasten zijn vaak een onderdeel van een uitgebreid wandkasten programma.  U heeft met deze wandkasten oneindig veel mogelijkheden in vormgeving, maten, kleuren, materialen en functionaliteiten.

Voor de hoek is er een oplossing met een hoekkast die kan worden uitgevoerd met open vakken, eventueel afgesloten met een een deur. Daarnaast kunnen de hoekkasten in heel veel hoogte en breedtematen. Neem de hoekkast Hulsta Mega. Deze kan worden samengesteld tot een hoogte van 430 cm. En omdat u de wandkast verder bijna oneindig kan uitbouwen, is de breedte van het meubel ook bijna onbeperkt.

Welke indeling en functies wenst u voor uw hoekkast?

In de wandkast kiest u voor de indeling en functies die ú wenst. Zoals bijvoorbeeld:

 • TV/ audio oplossingen
 • vitrine-elementen
 • barelementen
 • de keuze voor deuren, schuifdeuren, kleppen, laden en open vakken
 • verlichting

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie over wandkasten of de hoekkast van uw keuze.

Wandkasten ontwerp studio

Bij zoveel wandkasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte hoekkast. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze hoekkasten en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte hoekkast ontwerpen

Uw hoekkast ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de hoekkasten en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste hoekkast op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte hoekkast is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe hoekkast loopt!

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte hoekkast

Omdat het ontwerp van het perfecte hoekkast enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten.

Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen hoekkasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen wandkasten van Hülsta,  maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.