Een dressoir sideboard is functioneel en mooi tegelijkertijd

 • Hulsta Gentis Dressoir

  Hülsta Gentis

 • Hulsta Neo Dressoir Keramiek Afdekblad

  Hülsta Neo

 • Hulsta Scopia Sideboard

  Hülsta Scopia

 • Piure Nex Sideboard Hoog

  Piure Nex Sideboard

 • Hulsta Tetrim Dressoir

  Hülsta Tetrim

 • Hulsta Navis Dressoir Grijs

  Hülsta Navis

 • Piure Mesh Sideboard

  Piure Mesh

 • Piure Nex Box Dressoir 1

  Piure Nex Box

 • Piure Nex Glamour Kasten

  Piure Nex Glamour

 • Hulsta Fonis Sideboard Wit

  Hülsta Fonis

 • Piure Nex Pur Dressoir Stelvoet

  Piure Nex Pur

 • Hulsta Persis Dressoir

  Hülsta Persis

De mooiste dressoirs vindt u bij ons!

Wanneer u veel dressoirs wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle dressoirs van prachtige merken zoals Hülsta en Piure. Zodat u zelf kunt kiezen welk sideboard u het mooiste vindt. Maar ook welk sideboard het beste bij uw wensen en interieur past.

Er is altijd een sideboard die bij ú en uw interieur past

Elk merk en elk kasten programma heeft oneindig veel mogelijkheden. Ook in sideboards. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor verschillende uitvoeringen in het volgende:

 • design
 • maten
 • hangend of staand
 • indeling
 • materiaal

Het design van een dressoir: van strak modern tot ronde vormen

Het design kan verschillen van strak modern design, tot elegant en tijdloos mooi.

De afmeting van uw sideboard: de hoogte staat vast, maar de lengte niet

Een sideboard is hoger dan een lowboard of TV-kast, maar lager dan een highboard. U wilt er immers nog iets op zetten en boven hangen. Daarmee staat de hoogte van het dressoir aardig vast, maar de lengte niet. Die varieert van smal tot extra breed.

Wilt u uw dressoir hangend aan de wand of op een onderstel op de vloer?

Hoe zet u uw dressoir in uw interieur? Wanneer u uw dressoir op de vloer zet, is het later wel zo makkelijk te verplaatsen. Maar wanneer u het aan de wand hangt, geeft het optisch een heel ruimtelijk effect.

De indeling van sideboards bepaalt  het design én gebruiksgemak

Met de indeling van sideboards, komen wij aan het gebruiksgemak. Laden hebben immers een heel andere functie dan kleppen, of een grote of kleine deur. Maar naast het gebruiksgemak is de indeling voor een groot deel design bepalend. Kijk maar eens naar de verschillende belijning van sideboards en wat dat voor het design ervan doet. In onze kasten ontwerp studio, laten wij u het verschil voor úw dressoir zien.

En tenslotte kiest u het materiaal van uw dressoir en eventueel onderstel

Wanneer u alle vorige keuzes heeft afgerond, resteert de laatste: kiest u een dressoir van hout/fineer, matte lak of hoogglans lak? Of wellicht een combinatie hiervan? En in welke kleur of kleuren? Een belangrijke vraag voor zowel het design, als het gebruiksgemak. Want het materiaal van het dressoir bepaalt in grote mate de gevoeligheid voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring.

Maar het materiaal en kleurgebruik bepaalt óók in grote mate het design. Vooral in combinatie met de vorm en kleur van het onderstel. Ook daar heeft u vaak een keuze in. In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u het ideale dressoir.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel dressoirs, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte dressoir. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze dressoirs en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte dressoir ontwerpen

Uw sideboard ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de sideboards en uw exacte wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij het door u gewenste sideboard op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat het perfecte sideboard is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe dressoir loopt!

Onze kasten adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte dressoir

Omdat het ontwerp van het perfecte dressoir enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen dressoirs bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen kasten en dressoirs van Hülsta en Piure,  maar ook andere meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeldvloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.