Een prachtige bureaumeubel voor in uw werk- of woonkamer

 • Hulsta Mega Bureau

  Hülsta Mega kasten

 • Piure Mesh Bureaumeubel

  Piure Mesh

Wij adviseren u bij de planning van uw bureaumeubel

Wanneer u mooie bureaumeubelen wilt zien en graag wilt worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle kasten en werkplekken van prachtige merken zoals Hülsta en Piure. Dan kunt u zelf kiezen welke bureaumeubelen u het mooiste vindt. Maar ook welke bureaumeubelen het beste bij uw wensen en interieur passen.

Moderne bureaumeubelen zijn er in veel soorten en maten

Moderne bureaumeubelen zijn er in veel soorten en maten. U kunt vaak kiezen voor:

 • werkplekken, losstaand én als onderdeel van een wandmeubel
 • bureaukasten
 • accessoires, zoals verrijdbare containers en opties voor uw snoeren etc.

Werkplekken die los in uw interieur staan, of onderdeel uitmaken van uw wandmeubel

Voor uw werkplek kunt u kiezen voor een losstaande bureautafel. Deze is leverbaar in diverse maten en kleuren en heeft vaak mogelijkheden van een aanbouwblad.

Bureaukasten zijn er in heel veel soorten en maten

De meeste kasten kunnen eenvoudig dienen als bureaukast. Maar soms is er meer nodig dan wat legplanken en deuren. Bijvoorbeeld wanneer u een werkblad met uw bureaukast wilt combineren, of specifieke opties voor bureaukasten wilt hebben. Zoals opbergmogelijkheden voor dossiermappen of aangepaste planken voor hogere ordners. In dat geval is zijn de kasten van Hulsta Mega geschikt, omdat daar nagenoeg alles mee mogelijk is.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel bureaumeubelen, elementen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u graag helpen bij het samenstellen van de perfecte bureaumeubel. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze bureaumeubelen en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte bureaumeubel ontwerpen

Bureaukasten ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de bureau meubelen en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste bureaumeubel op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat het perfecte bureaumeubel is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe bureaumeubel loopt!

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte bureaumeubel

Omdat het ontwerp van het perfecte moderne bureaumeubel enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen bureaumeubelen bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen bureaumeubelen en andere bureaukasten van Hülsta en Piure,  maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeldvloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.