Uit een relaxstoel staat u nooit meer op!

Een relaxstoel kiest u voor u zelf. Belangrijk dus om uw keuze zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle relaxstoelen van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, Stressless, Jori, Gelderland en Designonstock. Wilt u weten welke relaxstoelen wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 • jori brainbuilder relaxfauteuil

  Jori Brainbuilder

 • stressless paris relaxfauteuil

  Stressless Paris

 • Stressless Garda Relaxstoel

  Stressless Garda

 • stressless-london-moderne-relaxfauteuil

  Stressless London

 • jori yoga relaxfauteuil

  Jori Yoga

 • jori idaho relaxfauteuil

  Jori Idaho relaxfauteuil

 • leolux elixir fauteuil

  Leolux Elixir

 • stressless city relaxfauteuil

  Stressless City

 • relaxfauteuils korting

  Stressless Consul

 • stressless sunrise relaxfauteuil

  Stressless Sunrise

 • rolf benz 3100 relaxfauteuil

  Rolf Benz 3100

 • stressless metro relaxfauteuil

  Stressless Metro fauteuil

 • Stressless James Relaxstoel

  Stressless James

 • Toekomst Twice 105 relaxfauteuil

  Relaxstoel Twice 105

 • rolf benz 560 relaxfauteuil

  Rolf Benz 560

Een relaxstoel is er in veel uitvoeringen

Een relaxstoel is er in veel uitvoeringen. Ten eerste kunt u kiezen voor relaxstoelen met een vaste voetensteun of een relaxstoel met een losse hocker. Uw keuze zal hierbij worden bepaald door uw wensen op het gebied van design én zitcomfort. Want een relaxstoel met vaste voetensteun heeft niet alleen een heel ander design, het heeft ook een ander zitcomfort dan de relaxstoel met losse hocker. In de relaxstudio van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u het verschil zelf ervaren.

Kiest u voor modern design of tijdloos mooi?

Maar er zijn andere design opties voor uw relaxstoel. Sommige relaxstoelen hebben een modern design: slank en rank of juist strak en recht. Andere relaxstoelen hebben een tijdloos mooi design: met elegante belijning en bijzondere detaillering.

Maar soms bepaalt u het design van uw relaxstoel zelf. Bijvoorbeeld door de keuze van de poot, de arm of de hoogte van de rugleuning. Een mooi voorbeeld hiervan is de relaxfauteuil Rolf Benz 577. Niet alleen kunt u kiezen voor verschillende poten, verschillende maten en uiteraard verschillende bekledingsmaterialen, deze relaxfauteuils zijn ook nog eens te leveren in drie verschillende armen! En de relaxstoelen Stressless Metro en Stressless City zien er wel heel anders uit met een hoge dan wel lage rugleuning!

Relaxfauteuils kunnen in leer én stof!

Maar er zijn meerdere design opties. Zo kunt u bij relaxstoelen altijd kiezen voor een andere stoffering. Veel relaxfauteuils worden uitgevoerd in leer omdat het zo duurzaam is en relaxstoelen intensief worden gebruikt. Maar de draaistoel kan vaak ook in stof worden geleverd. En sommige stoffen zijn bijna net zo duurzaam als leer.

In de relaxstudio van Gasse, hebben wij een grote collectie stof en leer. En vaak grote stalen. Zodat u uw keuze goed kunt maken. Kies bijvoorbeeld eens voor een design relaxfauteuils Jori Square in een prachtig natuurgelaten leer. Of een Stressless View in het prachtige leer Noblesse.

De moderne relaxstoel moet vooral ook goed zitten

Maar waarschijnlijk belangrijker dan het design, is het zitcomfort van de relaxstoel. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten, relaxen en/of liggen. Onze relaxstoelen zijn daarom vaak leverbaar in meerdere maten. Bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Zodat ook de kortere of langere gebruiker er goed op kan zitten. Zo zijn alle Stressless relaxstoelen uit de serie Classic of Signature te leveren in 3 maten: small, medium en large. Veel moderne Jori relaxfauteuils zijn leverbaar in nog veel meer variaties: drie zithoogten, 2 zitdiepten en 2 rughoogten!

Een relaxstoel heeft u om te relaxen

Relaxstoelen hebben diverse relaxopties. U kunt kiezen voor:

De relaxfauteuils van Jori bijvoorbeeld, hebben niet alleen een verstelbare rugleuning, maar ook een voetensteun die uitklapt. Met lichte druk van het lichaam en/of een hendel verstelt u de relaxstoel van zitten, tot relaxen en liggen. Alle relaxstoelen van de Toekomst en de relaxstoel Leolux Saola kunnen daarnaast worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Dan kost het helemaal geen moeite meer om uw zitmeubel te verstellen.

De optimale relaxstoel vindt u bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies is gespecialiseerd in relaxstoelen. U vindt u bij ons ongetwijfeld de relaxstoel die past bij ú, uw wensen en uw maten. Op deze website vindt u alle relaxstoelen die wij in onze collectie hebben. U vindt hier vast ook de relaxstoel die u bevalt. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de relaxstoel u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen relaxstoelen van de belangrijke woonmerken, maar ook andere fauteuils. Zoals de vaste fauteuil, draaistoel, loveseat en chaise lounge. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals banken, tafels, eetkamerstoelen kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. En ook belangrijk, u ziet bij ons een grote collectie stof en leer. Zodat u uw keuze goed kunt maken.