Een loveseat zorgt voor waardevolle momenten!

Een loveseat (een brede stoel) kiest u voor de waardevolle momenten in uw leven, maar ook voor de sfeer in uw interieur. In het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht tonen wij diverse zitmeubelen die (ook) als loveseat kunnen worden geleverd. Bijvoorbeeld van Designonstock. Wilt u weten welke loveseats wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 • Designonstock Heelz Loveseat

  Design on Stock Heelz

 • Designonstock Aikon Loveseat

  Design on Stock Aikon

 • Designonstock Aikon Lounge Fauteuil Achterzijde

  Design on Stock Aikon Lounge bank

 • Leolux Horatio Fauteuil

  Leolux Horatio

Een loveseat kiest u voor uzelf én uw interieur

Een loveseat kiest u vaak voor de intieme momenten. Het biedt nét iets meer ruimte dan een normale fauteuil; niet alleen voor u, maar ook voor u en uw geliefde. Of gezellig met één van de kids; voor het slapen gaan een verhaaltje vertellen of een laatste tekenfilmpje kijken. Maar loveseats zijn ook heel geschikt voor u alleen. Want door de brede stoel, kunt u net iets royaler zitten. Of lekker onderuit met een hocker onder uw benen.

En soms staat een loveseat nét iets beter in uw interieur. Wanneer de ruimte te groot is voor een fauteuil en te klein voor twee fauteuils.

Een loveseat is er in veel uitvoeringen

Diverse meubel merken hebben een loveseat in de collectie. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de zitmeubelen van Designonstock of bij Leolux de Leolux Horatio. Zij kunnen vaak in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Bijvoorbeeld in een andere kleur stof of leer. In ons wooncentrum hebben wij voor onze collectie loveseats een grote leer en stoffencollectie, onder meer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de juiste kleuren stof en/of leer.

Dat is belangrijk. Want loveseats zijn vaak een sfeerbepalend element in uw interieur. Belangrijk om hiervoor de juiste kleuren stof en/of leer te kiezen. Daarnaast is het gevoel en gebruiksgemak van stof heel anders dan van leer. U moet uw keuze voor de loveseat dan ook weloverwogen maken. Wij adviseren u daarbij graag.

Loveseats moeten vooral ook goed zitten

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van loveseats. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten en relaxen. Het is dan ook belangrijk om de verschillende loveseats in de showroom van Gasse in Mijdrecht goed uit te proberen. Want elke zitmeubel heeft zijn eigen zitcomfort.

Dé loveseat bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle zitmeubelen die ook als loveseat kunnen worden geleverd. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of het zitmeubel u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens meer meubelen van de belangrijke woonmerken, zoals banken, eetkamerstoelen, tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.