Een longchair om lekker op te relaxen!

Een longchair koopt u voor uw eigen persoonlijke comfort. Maar het is ook een belangrijk design meubel in uw interieur. Belangrijk dus om uw keuze voor een longchair zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle longchairs van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.

Wilt u weten welke longchairs wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 • Leolux Flint

  Leolux Flint

 • Designonstock Bloq Fauteuil

  Design on Stock Bloq

 • Rolf Benz Plura Longchair 1

  Rolf Benz PLURA

 • Leolux Parabolica

  Leolux Parabolica

 • Leolux Bellice Longchair

  Leolux Bellice

 • Leolux Horatio Longchair

  Leolux Horatio

Een moderne longchair is er in veel uitvoeringen

Een moderne longchair is er in veel uitvoeringen. U kunt kiezen voor een design dat strak modern, speels elegant of tijdloos mooi is. Er zijn vaak diverse andere designopties. Maar wellicht belangrijker, u kunt ook kiezen voor verschillende relax mogelijkheden.

Een longchair is er in de volgende uitvoeringen:

 • een longchair als los losstaand meubel in uw interieur
 • een longchair die ook als bank fungeert
 • een longchair die multifunctioneel is zodat u er op kunt zitten én relaxen

De longchair als losstaand meubel in uw interieur

Sommige longchairs zijn voornamelijk ontworpen om als longchair te dienen. Kijk maar naar de longchairs Rolf Benz 360 en Leolux Parabolica. Bedoeld om heerlijk op te relaxen en of te liggen. Met de vaste royale voetensteun een opvallend object in uw interieur. Leuk aan de Leolux Parabolica is dat u er niet alleen op kunt relaxen, maar ook goed op kunt zitten!

De longchair die ook als bank fungeert

Sommige longchairs zijn een onderdeel van een bankenprogramma. U kunt ze vrijstaand in uw interieur plaatsen, maar ze kunnen ook dienen als comfortabel element aan een bank of in een hoekbank. Wanneer het design meubel vrijstaand wordt toegepast, kunt u hierop zowel zitten als relaxen. Goede voorbeelden hiervan zijn de longchairs van de Leolux Horatio, de Designonstock Aikon Lounge, de Rolf Benz Mio en de Rolf Benz Nuvola.

Sommige longchairs zijn multifunctioneel

Sommige longchairs zijn multifunctioneel en hebben een bijzondere functie om er op te kunnen zitten én relaxen of liggen. Kijk maar eens naar de longchair van Rolf Benz Plura en de Rolf Benz Nova. In een handomdraai verstelt u het zitmeubel van een fauteuil, in een ligmeubel of zelfs daybed!

Maar een longchair is vaak ook een opvallend design meubel

Een longchair is vaak een prachtig design meubel en uitermate sfeerbepalend in uw interieur. Daarom kunt u bij veel moderne longchairs kiezen voor diverse opvallende design kenmerken. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen of bijzondere accessoires zoals een comfortabel kussen of een bijpassende tafel?

Comfortabel relaxen met stof of een moderne uitstraling met leer?

Het design van de longchair wordt ook bepaald door de keuze voor stof of leer. Stof voelt heerlijk comfortabel aan en leer geeft aan het design meubel een moderne uitstraling. In ons wooncentrum hebben wij een grote leer en stoffencollectie, onder meer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de juiste kleuren stof en/of leer. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Rolf Benz Nova in een heerlijk comfortabele stof Ploegwool of de Leolux Parabolica in twee uitbundige kleuren leer?

Longchairs bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle longchairs die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe het design meubel u in het echt bevalt. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens veel andere designmeubelen van de belangrijke woonmerken. Zoals banken, eetkamerstoelen, eettafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.