Een eetbank staan garant voor nóg meer speciale momenten

Een eetbank staat garant voor nóg meer speciale momenten. Want hoe gezellig is het om de avond in goed gezelschap door te brengen aan een royale eettafel? Op een eetbank kan iedereen aanschuiven en zit men gezellig naast elkaar. Zonder beperking van armleuningen die in de weg zitten. Of, als het wat rustiger is, breeduit!

 • Leolux Didore Eetkamerbank

  Leolux Didore

 • Bert Plantagie Kiko Eetbank

  Bert Plantagie Kiko eetbank

 • Hulsta B100 Eetbank Met Hoek

  Hülsta B100 eetbank

 • Rolf Benz 629 Eetbank (2)

  Rolf Benz 629 eetbank

 • Rolf Benz 620 Eetbank

  Rolf Benz 620 eetbank

Kies uw eetbank zorgvuldig, u wilt er immers lang op zitten

Omdat eetbanken steeds belangrijker worden in het moderne interieur, moet u uw keuze voor de eetbank zorgvuldig te maken. Zowel wat betreft het design, als wat betreft het zitcomfort.

Voor wat betreft het design van de eetkamerbank, kunt u vaak kiezen voor de volgende mogelijkheden:

 • Onderstel: op metalen poot, op gestoffeerde poot of op houten poot
 • Maten: van een kleine eetbank tot een grote eetbank in hoekvorm
 • Rugleuning: van hockerbank tot eetbank met comfortabele rugleuning
 • Stoffering: in veel kleuren stof en leer

U kiest het design van uw eetbank

De bank Rolf Benz 620 is leverbaar op een metalen poot (glanzend of mat) of gestoffeerd. Dit geeft de eetkamerbank een design karakter. Of maakt het tijdloos mooi en geschikt voor ieder interieur. Vooral ook omdat er heel veel opties zijn in maatvoering. Niet alleen voor een rechte bank, maar ook voor een hoekopstelling! Daarnaast kunt u al dan niet kiezen voor een rugleuning in de maat die ú wenst.

De Rolf Benz 624 is een voorbeeld van een tijdloos mooi design. In prachtig eiken of notenhout. En uiteraard leverbaar in heel veel mooie kleuren en kwaliteiten leer en stof.

Of kies voor de Leolux Didore eetbank of Bert Plantagie Kiko eetbank. Leuk in verschillende kleuren stof, leer én onderstel.

Kom zitten op één van de eetbanken van Gasse in Mijdrecht

Om urenlang comfortabel te kunnen natafelen, is het zitcomfort van de eetbanken van groot belang. Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle eetbanken die wij in onze collectie hebben. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de eetkamerbank u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen eetbanken, barkrukken en eetbanken van de belangrijke woonmerken, maar ook andere zitmeubelen. Zoals banken en eetbanken. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.