Design barkrukken: mooi, functioneel én comfortabel

Barkrukken zijn weer helemaal terug in het moderne interieur. En nemen daarin ook een steeds belangrijkere plaats in. Want steeds vaker kiezen mensen in hun design keuken voor een bartafel waaraan zij snel een hapje kunnen eten. Of gezellig met familie of vrienden kunnen zitten. Uiteraard met bijpassende barkrukken.

 • Rolf Benz 651 Barkruk

  Rolf Benz 651 barkrukken

 • Rolf Benz 650 Barkruk

  Rolf Benz 650 barkruk

 • Rolf Benz 652 Barkruk

  Rolf Benz 652 barkruk

 • Rolf Benz Sinus Barkruk 626 2

  Rolf Benz Barkruk – SINUS 626

 • Leolux Caron Barkruk

  Leolux Caron

 • Bert Plantagie Kiko Barkruk Comfort Standaard

  Bert Plantagie Kiko barkruk

Bij Gasse vindt u design barkrukken in diverse variaties

Belangrijk dus dat de barkruk goed zitten. En ook belangrijk om uw keuze voor een barkruk op zorgvuldige wijze te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen alle barkrukken van onder meer het design merk Rolf Benz. En laten u de verschillende mogelijkheden zien en voelen. Want een barkruk is er in veel varianten.

Het onderstel van barkrukken is design bepalend

Bij design barkrukken ziet u vaak één of meer van de volgende onderstellen:

 • Vormgeving: een 4-poot, een schotelvoet, een sledepoot
 • Het materiaal: metaal (gelakt, RVS, aluminium etc.) of hout
 • Mobiliteit: op (vilt) glijders of comfortabele draaipoot als de Rolf Benz 620

Er zijn steeds meer design onderstellen leverbaar. Kijk maar naar de Rolf Benz 626 (Sinus). Deze barkruk kan worden geleverd op een sledepoot of schotelvoet. Maar ook leuk is dat er nu ook weer design barkrukken zijn op een houten onderstel. Zoals de Rolf Benz 650. Door de (optionele) stoffen bekleding, zit deze barkruk fantastisch!

Past de barkruk aan het blad of de bartafel?

Let bij aankoop van een barkruk goed op of hij aan het blad of de bartafel past. Met name qua hoogte. Barkrukken worden nagenoeg altijd in twee hoogten geleverd, voor een hoge en een lage tafel. Maar soms is de barkruk ook in hoogte verstelbaar, zoals bijvoorbeeld mogelijk is bij de Rolf Benz Sinus.

Ook de zitting bepaalt het design in grote mate

Naast het onderstel is de zitting van de barkruk bepalend voor het design. Kiest u voor een kuipmodel of een strakkere vormgeving? Wilt u een hogere of lagere rugleuning. En wilt u uw barkruk in stof of leer? In het Wooncentrum van Gasse in Mijdrecht vindt u niet alleen verschillende barkrukken, maar ook een grote collectie leer en stof. Zodat u uw keuze goed kunt maken.

Op een barkruk wilt u héél lang, goed kunnen zitten

Op een barkruk wilt u echter voornamelijk héél lang goed kunnen zitten. En dat kan, op de meeste moderne barkrukken. Rolf Benz gaat namelijk heel ver. U kunt niet alleen kiezen voor verschillende modellen en uitvoeringen, maar vaak ook voor een steviger of zachter comfort! Bijvoorbeeld op de Rolf Benz 652 en Rolf Benz 626.

Barkrukken bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle barkrukken die wij in onze collectie hebben. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, is het een goed idee langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de barkruk u écht bevalt. En kunt u alle mogelijkheden in werkelijkheid zien en uitproberen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens veel meer meubels van de belangrijke woonmerken. Zoals banken, eetkamerstoelen, eettafels, fauteuils, kasten, tafels en woonaccessoires.