Een relaxbank: voor nóg meer comfort en ontspanning

Een relaxbank biedt optimaal comfort en ontspanning. Ontdek het in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle relaxbanken van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.

 • Rolf Benz Plura Relaxbank

  Rolf Benz PLURA

 • Jori Longueville Loungebank

  Jori Longueville Landscape

 • Rolf Benz Nova Relaxbank

  Rolf Benz NOVA

 • Rolf Benz 50 Hoekbank

  Rolf Benz 50

 • Rolf Benz Mera Bank

  Rolf Benz Mera

 • Rolf Benz Addit Hoekbank Blauw

  Rolf Benz Addit

 • rolf benz aura design loungebank 1

  Rolf Benz Aura

 • Rolf Benz Cara Hoekbank Relax

  Rolf Benz CARA

 • Rolf Benz Ego Loungebank 1

  Rolf Benz Ego

Een relaxbank die past bij úw interieur

De relaxbank heeft een revival ondergaan. Want nu mensen thuis meer willen ‘loungen’, gaan zij op zoek naar een comfortabele relaxbank. Daarom heeft u tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Wilt u een relaxbank met een modern design? Kijk dan eens naar de moderne relaxbanken van Rolf Benz, zoals de Rolf Benz Plura of de Rolf Benz Nova.

Als u niet voor een échte relaxbank gaat, maar op zoek bent naar relaxopties voor uw bank zijn er nóg meer mogelijkheden. Met name bij de zitmeubelen van Rolf Benz en Leolux. Kijk maar eens naar de Rolf Benz Cara. U kunt kiezen voor een standaarduitvoering van het meubel, maar ook voor verstelbare armen, verstelbare rugleuningen, een uitklapbare hoofdsteun en uitklapbare voetensteun! Bij de zitmeubelen van Leolux vallen de Leolux Tango en Leolux Horatio op. Met armen of hoofdsteunen die in verschillende (relax)standen gezet kunnen worden.

Andere opties die het design van relaxbanken bepalen

Voor de uitstraling van uw zitmeubelen zorgen overigens ook nog andere opties. Zoals de keuze voor stof en/of leer. Een stoffen relaxbank geeft warmte aan het interieur en voelt heerlijk comfortabel aan. Een leren relaxbank heeft een strakkere uitstraling en is erg duurzaam. Gasse Wooncentrum voor interieur & advies maakt de keuze voor u gemakkelijker. Wij hebben extra grote stalen stof en leer voor met name de Leolux en Rolf Benz zitmeubelen, zodat u de verschillen beter kunt zien. Maar ook beschikken wij over een grote stoffencollectie, ondermeer van de Ploeg en Kvadrat.

Tenslotte is de afmeting van belang voor het design van de zitmeubelen. Een 2-zits bank als relaxbank, toont immers heel anders dan een 4-zits bank of hoekbank. Wij adviseren u hierbij graag. Want niet alleen zitmeubelen hebben zo hun eigen mogelijkheden, uw interieur heeft dat ook. Meer informatie over ons advies vindt u uiteraard op deze website.

Zitmeubelen die goed zitten én waarop u kunt relaxen

Voor een relaxbank is het design uiteraard belangrijk, maar nóg belangrijker is wel het zitcomfort. De zitmeubelen moeten immers geschikt zijn om goed op te zitten, comfortabel op te relaxen of loungen en vaak ook lekker op te liggen.

Als eerste zijn de relaxfuncties van belang. Een relaxbank kan diverse relaxopties hebben, bijvoorbeeld:

 • verstelbare rugleuning
 • verstelbare voetensteun
 • verstelbare armleuning
 • extra hoofdsteun
 • overige functies

Een relaxbank met verstelbare delen

Veel zitmeubelen hebben verstelbare rugleuningen, zoals de Rolf Benz Cara, de Rolf Benz 50, de Rolf Benz Tira. U kunt dan heerlijk onderuit. En met een voetenbank of voetensteun onder uw voeten, staat u nooit meer op!

Nog verder gaan de zitmeubelen van Rolf Benz Plura en Rolf Benz Nova. U kunt hierop zitten, liggen én relaxen. In een handomdraai verandert u de relaxbank van zitmeubel in een relaxmeubel of zelfs daybed.

Andere relaxbanken hebben relaxopties als:

Goed zitten op een relaxbank op maat!

Wanneer u voor een relaxbank kiest, kijk dan ook goed naar de mogelijkheden van aanpassen van de zithoogte en zitdiepte van de zitmeubelen. In veel gevallen zijn hier verschillende mogelijkheden. De Rolf Benz Plura is bijvoorbeeld in wel 3 zithoogten te verkrijgen!

Maar ook het zitcomfort van de zitmeubelen is belangrijk. Wilt u een bank die een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij sommige relaxbanken kunt u zelf kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar de Rolf Benz Cara. Leverbaar in een wat stevigere of wat zachtere (lounge) uitvoering.

Test het verschil zelf bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Onze zitmeubelen laten nagenoeg iedere optie zien, zodat u de juiste relaxbank kiest.

De relaxbank bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar een relaxbank, bent u op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht aan het juiste adres. U ziet hier elke relaxbank die wij in de collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de zitmeubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen banken, inclusief relaxbanken, van de belangrijke woonmerken, maar ook andere zitmeubelen. Zoals fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.