Een loungebank voor urenlang comfortabel relaxen

Een loungebank kiest u om urenlang comfortabel in te zitten, relaxen en liggen. In het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht tonen wij veel loungebanken van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.

 • Jori Tigra Loungebank

  Jori Tigra Divanbase

 • Rolf Benz Onda Bank

  Rolf Benz ONDA

 • Leolux Flint Loungebank

  Leolux Flint

 • Designonstock Heelz Loungebank

  Design on Stock Heelz

 • Designonstock Bloq Loungebank

  Design on Stock Bloq

 • Leolux Devon Loungebank

  Leolux Devon

 • Jori Longueville Loungebank

  Jori Longueville Landscape

 • Rolf Benz Linea Loungebank

  Rolf Benz LINEA

 • Rolf Benz Nova

  Rolf Benz NOVA

 • Rolf Benz 50 Loungebank

  Rolf Benz 50

 • Designonstock Aikon Loungebank

  Design on Stock Aikon

 • Hoekbank Rolf Benz Nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • Rolf Benz Addit Loungebank

  Rolf Benz Addit

 • Rolf Benz Alma Loungebank

  Rolf Benz Alma

 • Rolf Benz Mio

  Rolf Benz MIO

Het design van uw loungebank

Een loungebank kiest u voor het comfort én om het feit dat het een prachtig designmeubel is. Sommige loungebanken zijn heerlijk comfortabel en kunnen met behulp van een hocker uitnodigen voor urenlang ontspannen TV-kijken, een boek lezen of relaxen met vrienden of familie. Andere loungebanken hebben een speciaal loungedeel: zoals een longchair, een royaal hoekelement of vaste poef. Al deze elementen zijn voor een groot deel bepalend voor het design van uw loungebank. Maar er zijn meer design opties voor uw designmeubel.

Zo bepaalt de materiaalkeuze voor uw loungebank al in belangrijke mate het design van het meubel. Kijk maar eens naar de Designonstock Aikon Lounge. Dit designmeubel kan in heel veel verschillende stoffen (en leer) worden geleverd. Leuk om te variëren in verschillende stoffen voor de romp en  kussens. Hiermee ontstaat steeds weer een loungebank met een nieuw design. Om het u makkelijk te maken, hebben wij een grote collectie leer en stof. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de prachtigste combinaties stof en/of leer voor de loungebank die perfect in úw interieur staat.

U ontwerpt uw eigen designmeubel!

U bent de ontwerper van uw eigen designmeubel. Want er zijn vaak andere opvallende design kenmerken waarvoor u kunt kiezen bij uw loungebank. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen of bijzondere accessoires zoals kussens, hoofdsteunen, voetenbanken en bijpassende tafels? Elke optie is bepalend voor het design van uw loungebank. In wooncentrum van Gasse in Mijdrecht ziet u de meeste opties en kunt u hieruit uw keuze maken. Wij adviseren u hierbij graag. Kijk hiervoor op deze website naar ons advies.

Loungebanken zijn ontworpen om goed te zitten

Maar loungebanken moeten er niet alleen goed uitzien en passen in uw interieur. Het designmeubel moet in de eerste plaats heel relaxt zitten. De loungebanken in onze collectie hebben daarom meestal een buitengewoon luxe zitcomfort. En soms heeft u zelfs daarin nog een keuze. De loungebank bij uitstek, de Rolf Benz Nuvola bijvoorbeeld, geeft een keuze uit twee lounge comforts. U kunt kiezen voor lounge plus, of als u het nóg zachter wil, lounge deluxe. Bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies kunt u beide comforts uitproberen en zo bepalen welk comfort u in uw loungebank wilt.

Alhoewel u meestal heel relaxt in de loungebank zit (of ligt!), zijn de maten wel belangrijk. Loungebanken hebben vaak een lager en dieper zitcomfort dan andere zitmeubelen. Maar ook dan kunt u soms nog variëren in zithoogte en/of zitdiepte. Kijk bijvoorbeeld naar de Rolf Benz Ego. Dit designmeubel is leverbaar met een lounge comfort en met lounge elementen als een longchair. Maar u kunt ook kiezen voor een hogere of lagere zithoogte en ondiepere zitdiepte. Hetzelfde geldt overigens voor de Leolux Bellice.

Een loungebank met nóg meer comfort

Sommige loungebanken hebben meerdere comfortabele relaxopties. Denk hierbij aan extra kussens of kussens die extra ondersteuning aan uw hoofd of armen geven. En, heel belangrijk, een comfortabele hocker. Zodat u heerlijk onderuit op uw designmeubel kunt zitten en/of liggen.

In ons Gasse Wooncentrum vindt u alle varianten. Dan kunt u zelf ervaren in welke loungebank ú het beste zit.

De loungebank bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Wanneer u op zoek bent naar de ideale loungebank, kunt u op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht alvast uw eerste keuze uit de loungebanken maken. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de designmeubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen loungebanken van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals fauteuils, (eet)tafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.