Een hoekbank ontwerpt u naar úw wensen en interieur!

Een hoekbank past zich aan uw maten en (interieur)wensen aan: groot, klein en al dan niet met bijzondere elementen of hoeken. In het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht tonen wij veel hoekbanken van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.

 • Jori Tigra Loungebank

  Jori Tigra Divanbase

 • Rolf Benz Onda Hoekbank

  Rolf Benz ONDA

 • Leolux Flint Loungebank

  Leolux Flint

 • Designonstock Heelz Hoekbank

  Design on Stock Heelz

 • Designonstock Bloq Hoekbank

  Design on Stock Bloq

 • Leolux Devon Loungebank

  Leolux Devon

 • Leolux Vol De Reve Hoekbank

  Leolux Vol de Rêve

 • Rolf Benz Plura Hoekbank

  Rolf Benz PLURA

 • Jori Longueville Loungebank

  Jori Longueville Landscape

 • Rolf Benz Linea Hoekbank

  Rolf Benz LINEA

 • Rolf Benz 50 Hoekbank

  Rolf Benz 50

 • Rolf Benz Mera Hoekbank

  Rolf Benz Mera

 • Designonstock Aikon Hoekbank

  Design on Stock Aikon

 • Hoekbank Rolf Benz Nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • Rolf Benz Addit Hoekbank Blauw

  Rolf Benz Addit

De vormgeving van uw hoekbank

De vormgeving van uw hoekbank kan nagenoeg altijd worden aangepast. Zo bepaalt de materiaalkeuze van zitmeubelen al in belangrijke mate het design van het meubel. Kijk maar eens naar de Leolux Guadalupe. Door de bijzondere keuze van stof en/of leer ontstaat iedere keer weer een hoekbank met een nieuw design. Om het u makkelijk te maken, hebben wij een grote collectie leer en stof. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de prachtigste combinaties stof en/of leer voor de hoekbank die perfect in úw interieur staat.

Een hoekbank kan klein of groot, tot kamervullend zijn

Maar belangrijk voor het design van de hoekbank is ook de keuze voor elementen. Hoekbanken kunnen meestal worden uitgevoerd in heel veel elementen. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor normale bank elementen in verschillende maten, van klein 1 of 2-zits element tot groot 3-zits element. Sommige hoekbanken hebben verschillende hoekelementen, zoals een ronde hoek een rechte hoek, een extra diepe hoek, etc. En veel hoekbanken worden een loungebank door toevoeging van elementen als een longchair of einddeel met poef.

Zo ontstaan de meest uiteenlopende hoekbanken:

Zitmeubels met uniek individueel design

Zitmeubels, en met name hoekbanken, zijn sfeerbepalend in uw interieur. Belangrijk dus om u goed te verdiepen in de verschillende design opties. U wilt immers niet altijd alleen voor de standaarduitvoeringen gaan. Gelukkig hebben de meeste zitmeubels diverse opties om het design aan te passen. Kijk bijvoorbeeld bij de Rolf Benz Nuvola. Hier kunt u kiezen voor enkele bijzondere tafels die tussen en achter de hoekbank kunnen worden gezet. Maar ook voor verschillende poten, armen en accessoires. Zo ontstaat steeds weer een andere hoekbank.

In Gasse Wooncentrum in Mijdrecht laten wij u heel veel hoekbanken zien in zoveel mogelijk design variaties. Zo kunt u uw keuze uit al deze zitmeubels goed bepalen.

Hoekbanken moeten vooral ook goed zitten

Maar hoekbanken moeten er niet alleen goed uitzien en passen in uw interieur. Het is ook belangrijk dat de zitmeubels goed zitten. Onze hoekbanken zijn daarom ook vaak leverbaar in verschillende zithoogten of zitdiepten. Soms kunt u zelfs binnen een hoekbank varieren in zitdiepte. Kijk bijvoorbeeld naar de Rolf Benz Ego, de Rolf Benz Linea en de Leolux Guadalupe. Wanneer u kiest voor elementen met verschillende zitdiepte, kan iedereen goed in het het zitmeubel zitten.

Ook het zitcomfort van hoekbanken is belangrijk. Wilt u een bank die een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij veel zitmeubelen kunt u zelf kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar de Leolux Bellice of de zitbank Rolf Benz Linea. Leverbaar in een wat stevigere of wat zachtere (lounge) uitvoering. Test het verschil zelf in onze showroom.

Of bent u echt op zoek naar een bank op maat?

Wilt u écht een hoekbank op maat? Kies dan voor de Rolf Benz Ego. Die is leverbaar in 3 zithoogten én 3 zitdiepten. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens de vulling van de zittingen aanpassen aan uw eigen wensen: hard, medium of zacht. Wanneer u plaatsneemt in één van de vele Rolf Benz Ego zitmeubels in onze showroom of in onze proeffauteuil, laten wij u het verschil voelen. U kunt vervolgens de uitvoering kiezen waarin ú het comfortabelste zit.

Sommige hoekbanken zijn wel héél relaxt!

Sommige hoekbanken hebben een relaxfunctie of comfortabele relaxopties. Denk hierbij aan verstelbare rugleuningen, verstelbare armleuningen en extra hoofdsteunen of uittrekbare voetensteunen. Heel relaxt is de Rolf Benz Plura. Deze hoekbank is geschikt voor zitten, liggen én relaxen. In een handomdraai verandert u de bank van zitmeubel in een relaxmeubel of zelfs daybed.

Alle opties zijn gemaakt om optimaal in de zitmeubels te kunnen zitten en soms relaxen of liggen. Voor urenlang optimaal zitten, lezen, TV-kijken of gezellig met goede vrienden bijkletsen. In ons Gasse Wooncentrum vindt u alle varianten. Dan kunt u zelf ervaren in welke hoekbank ú het beste zit.

De hoekbank bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Wanneer u op zoek bent naar de ideale hoekbank, kunt u op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht alvast uw eerste keuze uit de zitmeubels maken. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de zitmeubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen (hoek)banken van de belangrijke woonmerken. U vindt hier ook andere zitmeubels zoals fauteuils en eetkamerstoelen, andere meubels zoals (eet)tafels en kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.