Een 4-zits bank is niet alleen voor een groot interieur!

Op zoek naar een grote 4-zits bank voor uw interieur? Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. In ons merkencentrum vindt u nagenoeg elk bankstel van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock. Dan kunt u zelf bepalen welk bankstel het mooiste is en het beste zit.

 • Jori Tigra Bank

  Jori Tigra Divanbase

 • Rolf Benz Onda Bank

  Rolf Benz ONDA

 • Leolux Flint 2 Zits Bank Leer

  Leolux Flint

 • Designonstock Heelz Bank

  Design on Stock Heelz

 • Leolux Vol De Reve Bank

  Leolux Vol de Rêve

 • Rolf Benz Plura Bank

  Rolf Benz PLURA

 • Jori Longueville Landscape Bank

  Jori Longueville Landscape

 • Rolf Benz Linea Bank

  Rolf Benz LINEA

 • Rolf Benz 50 Bank

  Rolf Benz 50

 • Rolf Benz Mera Bank

  Rolf Benz Mera

 • Designonstock Aikon Bank

  Design on Stock Aikon

 • Rolf Benz Nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • Rolf Benz Addit Bank

  Rolf Benz Addit

 • Rolf Benz Alma Bank

  Rolf Benz Alma

 • Rolf Benz Tondo Banken Stof

  Rolf Benz Tondo

Het prachtige design van een grote 4-zits bank

Een 4-zits bank heeft nagenoeg altijd een prachtig design. Dat komt omdat veel vormen goed uitkomen in een grote maat. Er zijn gelukkig veel zitbanken die als 4-zits bank kunnen worden geleverd. Zo heeft Designonstock diverse grote 4-zits banken (en zelfs een 5-zits bank!) in de collectie. Maar kijk ook bij het bankstel Rolf Benz Linea. Daarnaast kunnen diverse zitbanken worden samengesteld uit meerdere elementen. Zoals de Leolux Horatio of Rolf Benz Nuvola.

Wilt u een 4-zits bank in stof of leer?

Maar er zijn meer belangrijke opties die het design van een bankstel mede bepalen. Zo is de keuze voor een bepaalde kleur stof en/of leer bepalend voor het design. Een grote 4-zits bank toont namelijk kleiner in een donkere kleur. Of royaler in een lichtere kleur. Ook patronen in de stof spelen een rol. En de keuze voor een behaaglijke stoffen bankstel of juist een moderne leren bankstel.

In ons wooncentrum hebben wij extra grote stalen van onze leer en stoffencollectie in de merkenstudios van Leolux en Rolf Benz. Daarnaast voeren wij een grote collectie stof van de Ploeg en Kvadrat. Zo kunt u uw keuze goed maken en u te buiten gaan aan de mooiste combinaties stof en/of leer.

Veel zitbanken hebben ook veel andere design opties

Maar belangrijk voor het design van uw 4-zits bank zijn ook de andere opties. Vaak kunt u niet alleen kiezen voor een grotere of kleinere bank en heel veel stoffen en leer. Maar bij veel van onze zitbanken kunt u ook kiezen voor extra opties voor uw bankstel. Zoals andere poten, een andere arm, een hogere of lagere rug of extra accessoires.

In Gasse Wooncentrum in Mijdrecht laten wij u zoveel mogelijk design variaties zien. Dan kunt u uw keuze goed maken.

Een bankstel om goed op te zitten

Het is niet alleen belangrijk dat uw bankstel mooi is en goed past in uw interieur, het is ook belangrijk dat het bankstel bij ú past. U moet er namelijk heel lang met veel plezier op kunnen zitten en eventueel relaxen of liggen. Veel zitbanken bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies zijn daarom te leveren in veel maten. Zo kunt u vaak kiezen voor een 4-zits bank in verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Een goed voorbeeld hiervan is de 4-zits bank van de Leolux Antonia. Kom het verschil zelf testen in onze showroom.

Daarnaast moet u letten op het zitcomfort van de 4-zits bank. Vaak kunt u kiezen voor verschillende comforts, bijvoorbeeld wat steviger of juist wat zachter. Zoals bijvoorbeeld bij de 4-zits bank van Rolf Benz Linea. Het verschil is vaak groot en alleen ú kunt bepalen wat u het beste bevalt. Kom daarom vóór het kopen van uw 4-zits bank in onze showroom testen welk comfort voor u het comfortabelst is.

Zitbanken die niet alle mooi zijn, maar vooral ook héél relaxt!

Wanneer u het helemaal relaxt wilt hebben, kunt u bij veel zitbanken ook kiezen voor comfortabele relaxfuncties. Zo kunt u voor uw 4-zits bank soms kiezen voor een verstelbare rugleuning of armleuning. Maar er zijn ook 4-zits banken met een multifunctioneel hoofdkussen of andere comfortabele accessoires.

Alle opties zijn bedoeld om comfortabel op uw 4-zits bank te zitten en desgewenst te relaxen en liggen. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

De 4-zits bank bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle zitbanken die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de 4-zits bank in het echt bevalt. Kom in dat geval langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse in Mijdrecht. U vindt Mijdrecht tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. Het wooncentrum is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen zitbanken van diverse mooie woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals (eet)tafels, eetkamerstoelen, wandkasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.