2,5 zits bank in stof en/of leer

Op zoek naar een 2,5 zits bank in stof en/of leer? Kom dan naar Gasse Wooncentrum in Mijdrecht. Daar vindt u bijna alle banken van mooie merken zoals Leolux, Rolf Benz en Designonstock. Wij hebben veel stoffen én leren banken staan én veel extra grote stalen stof en leer om uw keuze nog makkelijker te maken.

 • Rolf Benz Onda Bank

  Rolf Benz ONDA

 • Leolux Flint 2 Zits Bank Leer

  Leolux Flint

 • Designonstock Heelz Bank

  Design on Stock Heelz

 • Designonstock Bloq Bank

  Design on Stock Bloq

 • Leolux Devon

  Leolux Devon

 • Jori Longueville Landscape Bank

  Jori Longueville Landscape

 • Rolf Benz Linea Bank

  Rolf Benz LINEA

 • Rolf Benz Mera Bank

  Rolf Benz Mera

 • Rolf Benz 50 Bank

  Rolf Benz 50

 • Designonstock Aikon Bank

  Design on Stock Aikon

 • Rolf Benz Nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • Rolf Benz Addit Bank

  Rolf Benz Addit

 • Rolf Benz Alma Bank

  Rolf Benz Alma

 • Rolf Benz 322 Bank

  Rolf Benz 322

 • Rolf Benz Mio Banken

  Rolf Benz MIO

Het design van uw 2,5-zits bank

Het design van een bank kan bijna altijd worden aangepast, bijvoorbeeld door de volgende design opties:

 • uw keuze voor stof en/of leer
 • de maten van uw bank
 • overige design opties

De keuze voor stof of leer voor uw 2,5-zits bank

De keuze voor een bank in stof en/of leer is erg belangrijk voor het design van uw 2,5-zits bank. Een stoffen bank geeft sfeer en voelt heerlijk comfortabel aan. Een leren geeft het interieur een moderne uitstraling en is uitermate duurzaam. Maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van stof en leer in uw interieur. Dan heeft u het beste van beide.

In ons wooncentrum hebben wij voor onze designmeubels een grote collectie stof en leer, bijvoorbeeld van Kvadrat en de Ploeg. Maar in de merkenstudios van Rolf Benz en Leolux vindt u van veel stof en leer ook hele grote stalen. Dan kunt u optimaal uw keuze maken. Bijvoorbeeld wanneer u bij de prachtige Rolf Benz Cara voor een mooie kleur Ploegwool kiest. Of wanneer u bij de Leolux Guadalupe gaat voor een extravagante combinatie van stof en leer.

Wilt u een grote of kleine bank?

Belangrijk voor het design van een bank is ook de afmeting. Alhoewel u in ons wooncentrum vaak grote banken ziet staan, is van nagenoeg elke bank een 2,5-zits bank te leveren. De ideale maat in uw interieur. Groot genoeg om met 3 personen naast elkaar te zitten tijdens een gezellig feest. Of om lekker languit op te liggen. Maar ook weer niet zó groot dat het uw interieur overheerst.

Een zitmeubel op maat!

Wanneer u voor designmeubels kiest, wilt u natuurlijk niet direct voor de standaarduitvoering gaan. Uw 2,5-zits bank mag wel wat individueler van design, toch? Gelukkig kunt u bij de meeste designmeubels, en daarmee gelukkig ook 2,5-zits banken, kiezen voor verschillende design opties. Zo kunnen veel 2,5-zits banken worden uitgevoerd met verschillende poten, armen en uitvoeringen van de rugleuning. Maar er zijn vaak ook aanvullende, design bepalende accessoires. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van de designmeubels. En laten u in ons wooncentrum alle varianten zien.

Uw 2,5-zits bank moet vooral ook goed zitten

Niet alleen het design van uw 2,5-zits bank is van belang. Let ook goed op het zitcomfort van het zitmeubel. Zodat u er ook goed op kunt zítten en eventueel liggen of relaxen. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

 • de zithoogte en zitdiepte van de bank
 • het comfort van de bank
 • overige comfort opties

De zithoogte en zitdiepte zijn belangrijk

De belangrijkste optie voor het zitcomfort is de maatvoering van uw 2,5-zits bank. Denk hierbij aan zithoogte en zitdiepte. Zodat ook de kortere of langere gebruiker goed op de bank kan zitten.

De 2,5-zits banken van de Leolux Mayon en Rolf Benz Plura bijvoorbeeld, hebben maar liefst 3 verschillende zithoogten. En wanneer u kijkt naar de 2-zits banken van Leolux Felizia en Rolf Benz Vida, dan ziet u dat deze niet alleen leverbaar zijn in verschillende zithoogten, maar ook in verschillende zitdiepten. Wanneer u kiest voor een 2,5-zits bank van Designonstock, kunt u een comfortabel rugkussen bijbestellen. Dan kan ook de minder lange persoon goed in de 2-zitter zitten.

Maar denk ook aan het zitcomfort van het zitmeubel

En als écht een bank op maat wilt, kijk dan naar de 2,5-zits bank van Rolf Benz Ego. Deze bank kunt u kopen in 3 zithoogten én 3 zitdiepten. Maar ook kunt u de stevigheid van de kussens aanpassen. Van zacht, naar medium en hard. In het wooncentrum van Gasse ziet u veel Rolf Benz Ego banken staan. Maar u kunt ook plaatsnemen in de proeffauteuil. Dan voelt u het verschil direct!

Overige opties die het zitten op 2,5-zits banken comfortabel maken

Maar het kan ook nog relaxter wanneer u kiest voor een relaxbank. Er zijn veel 2,5-zits banken met heerlijk comfortabele relaxfuncties. Alle varianten zijn ontworpen om heel lang optimaal in uw 2,5 zitter te zitten, relaxen of soms ook te liggen.

De 2,5-zits bank bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Hier op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle banken en overige designmeubels die wij in onze collectie hebben. Van bijna alle banken is een 2,5-zits bank te bestellen. Uiteraard hebben wij in ons wooncentrum ook diverse 2,5-zits banken staan. Kom dan ook kijken en uitproberen.

U vindt het grote wooncentrum van Gasse in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Wij zijn makkelijk te bereiken en u kunt parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse zitmeubelen van enkele belangrijke woonmerken als Rolf Benz, Leolux, Stressless en Designonstock. Maar u vindt hier ook andere designmeubels, zoals eettafels en eetkamerstoelen. En kasten, tafels en woonaccessoires zoals vloerkleden.