EEN 2-ZITS BANK MET PRACHTIG DESIGN

Een 2-zits bank met een mooi design én optimaal zitcomfort vindt u in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. In onze showroom vindt u nagenoeg iedere zitbank van prachtige merken als Rolf Benz, Designonstock en Leolux. Dan kunt u zelf kunt kiezen welk design u het meeste aanspreekt. En tegelijkertijd testen welke bank het lekkerste zitten.

 • designonstock aikon bank

  Design on Stock Aikon

 • Rolf Benz Onda bank

  Rolf Benz ONDA

 • rolf benz plura bank

  Rolf Benz PLURA

 • Rolf Benz Mera bank

  Rolf Benz Mera

 • Designonstock Byen bank

  Design on Stock Byen

 • hoekbank rolf benz nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • Leolux Bellice bank

  Leolux Bellice

 • designonstock-heelz-bank

  Design on Stock Heelz

 • Designonstock Bloq bank

  Design on Stock Bloq

 • rolf benz 310 bank

  Rolf Benz 310

 • Designonstock aikon lounge bank

  Design on stock Aikon Lounge

 • leolux devon

  Leolux Devon

 • rolf benz alma bank

  Rolf Benz Alma

 • rolf benz 6500

  Rolf Benz 6500

 • leolux felizia bank

  Leolux Felizia

HET DESIGN VAN EEN MODERNE 2-ZITS BANK

Bij de keuze voor een moderne 2-zits bank is uiteraard het design van de zitbank belangrijk. Maar let op, het design kan bijna altijd worden aangepast. Zo verandert het design van de zitbank wanneer u kiest voor een andere kleur stof of leer. Of wellicht een combinatie van beide. In ons merkencentrum vindt u een grote collectie stof en leerstalen. Hieronder bevinden zich veel extra grote stalen. Dan kunt u de kleur en het patroon van de stof of het leer goed zien.

Bij de keuze voor het design van uw zitbank is ook de maat van van belang. Bijna altijd is van een zitbank ook een 2-zits bank verkrijgbaar. Maar de verhoudingen van 2-zits banken zijn wél anders dan van grotere banken. Let daar goed op wanneer u een 2-zits bank koopt.

VAAK ZIJN ER NOG MEER MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZITBANK

Kies vervolgens voor de juiste design kenmerken. Nagenoeg iedere zitbank kan worden geleverd met verschillende poten of accessoires die de 2-zits bank een volledig ander uiterlijk geven. In het Wooncentrum van Gasse in Mijdrecht laten wij u zoveel mogelijk design variaties zien. Dan kunt u uw keuze goed maken.

EEN ZITBANK DIE NIET ALLEEN MOOI IS, MAAR OOK GOED ZIT!

Het design van uw 2-zits bank is uiteraard belangrijk. Maar ook het zitcomfort is van belang. Zodat u er er heel lang lekker op kunnen zitten en relaxen. Wij hebben daarom gekozen voor 2-zits banken die in diverse maten te leveren zijn. Denk hierbij aan verschil in zithoogte of zitdiepte. Dan kunnen niet alleen langere personen goed op de 2-zitter zitten, maar ook de wat kortere personen.

Maar kijk ook naar de stevigheid van de kussens van de bank. Wilt u een 2-zits bank die een stevig comfort heeft? Of gaat uw voorkeur juist uit naar comfortabel zacht? Bij diverse 2-zits banken kunt u zelf kiezen welk comfort u het beste bevalt. Neem bijvoorbeeld de 2-zitter van Rolf Benz Linea of de Leolux Bellice. Beide zijn te leveren met een zachter (lounge) comfort, dan wel met een wat steviger comfort. Wanneer u naar onze showroom komt, kunt u zelf het verschil ervaren.
Nog relaxter wordt het met een zitbank met een comfortabele relaxfunctie. Wij hebben diverse 2-zitters van Stressless en Rolf Benz die het zitten wel héél relaxt maken.

2-ZITS BANKEN BIG GASSE WOONCENTRUM IN MIJDRECHT.

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle banken waarvan een 2-zits bank kan worden besteld. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de zitbank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.
U vindt bij Gasse niet alleen banken, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan (relax)fauteuils, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires.