4-ZITS BANK: EEN VERRASSEND ZITMEUBEL

Anders dan vaak wordt gedacht, kan een 4-zits bank prachtig tot zijn recht komen in een kleiner interieur. Als stand-alone tegenover de haard of TV. Het liefst op een mooi vloerkleed en met leuke designtafeltjes om uw drankjes op te zetten. In een groter interieur wordt het een verrassend zitmeubel. Zeker wanneer het mooi is gecombineerd met grote tafels, designfauteuils en andere meubelen. In ons grote wooncentrum in Mijdrecht vindt u diverse zitmeubelen van mooie merken als Rolf Benz, Leolux en Designonstock die als 4-zits bank kunnen worden uitgevoerd.
rolf-benz-mera-relaxbank-leer-11

Rolf Benz Mera

4 zits bank

HET PRACHTIGE DESIGN VAN EEN GROTE 4-ZITS BANK

Een 4-zits bank heeft nagenoeg altijd een prachtig design. Dat komt omdat veel vormen goed uitkomen in een grote maat. Er zijn gelukkig veel zitmeubelen die als 4-zits bank kunnen worden geleverd. Zo heeft Designonstock diverse grote 4-zits banken (en zelfs een 5-zits bank!) in de collectie. Maar ook Leolux en Rolf Benz hebben veel modellen die als 4-zits bank te leveren zijn.

EEN ZITMEUBEL WAAROP U URENLANG KUNT ZITTEN, LIGGEN ÉN RELAXEN

Niet alleen het ontwerp van een 4-zits bank is van belang. Het is ook belangrijk dat het meubel goed zit. Want op zo'n royaal zitmeubel zult u vele uren doorbrengen: zittend met de krant, relaxend met een tablet of boek en (wellicht) liggend voor de TV. Veel van de banken in ons wooncentrum in Mijdrecht zijn leverbaar in verschillende zitmaten, zoals meerdere zithoogtes of meerdere zitdieptes.

4-ZITS BANKEN MET GOED ZITCOMFORT

Daarnaast moet u goed letten op het comfort van de kussens van het bankstel. Soms is dit stevig, voor extra ondersteuning van uw lichaam. Maar er zijn ook zitmeubelen die een zachte lounge zitting hebben. Hier zakt u comfortabel in weg en kunt u uren relaxen. Kies voor nóg meer comfort een bijpassende royale poef. Dan kunt u optimaal met uw benen omhoog.