EEN 2-ZITS BANK OF BANKSTEL?

U zoekt een design bank voor een kleinere ruimte? Of een elegant bankje dat mooi harmonieert met losse fauteuils of grotere banken van uw bankstel? In ons Wooncentrum in Mijdrecht vindt u ongetwijfeld de 2-zits bank die bij u en uw interieur past. Wij tonen bankstellen van designmerken als Rolf Benz, Designonstock en Leolux. Dan kunt u zelf kunt kiezen welk design u het meeste aanspreekt. En tegelijkertijd testen welke bank het lekkerste zit.
test-product

test-product

2 zits bank
rolf-benz-mera-relaxbank-leer-11

Rolf Benz Mera

2 zits bank

EEN 2-ZITS BANK VOOR DESIGN EN COMFORT

Niet ieder zitmeubel is geschikt als 2-zits bank. Want een 2-zitter heeft elegantie en ruimtelijkheid nodig. En dat past niet bij ieder model. Maar gelukkig zijn er heel veel bankstellen die een 2-zits bank hebben die prachtig uitkomt. Soms zelfs nog beter dan hun grotere broers!

ER ZIJN VEEL MATEN 2-ZITS BANKEN

Dé 2-zits bank bestaat niet. Er zijn namelijk heel veel maten mogelijk. Kijk daarbij overigens niet alleen naar de buitenmaten van het meubel. Belangrijker is namelijk de zitbreedte. Die bepaalt uiteindelijk hoeveel mensen er comfortabel naast elkaar op de bank kunnen zitten.

BANKSTEL OF MOOIE STAND-ALONE?

Een kleine bank kan in een kleinere ruimte prachtig als stand-alone fungeren. Kies dan voor de mooiste kleuren en materialen voor het optimale effect. In grotere ruimtes zullen de de banken vaak worden gecombineerd als bankstel. Dan is het belangrijk dat het geheel mooi met elkaar harmonieert. Met een bijzondere mix van stoffen en materialen. Of juist een heel rustig kleurbeeld.