EEN 2,5 ZITS BANK IS VAAK DE BESTE KEUZE

U zoekt een mooie bank met genoeg ruimte om te zitten? Maar u wilt liever niet dat de bank te kolossaal overkomt? Dan is een 2,5 zits bank de beste keuze voor u. Want een 2,5 zitter biedt optimale zitruimte voor twee (en vaak zelfs meer) personen. Maar dan met een minder robuuste uitstraling! In ons grote wooncentrum vindt u nagenoeg alle banken van designmerken als Rolf Benz, Leolux en Designonstock; bijna allemaal als 2,5 zits bank te leveren!
rolf-benz-mera-relaxbank-leer-11

Rolf Benz Mera

2,5 zits bank

HET DESIGN VAN UW 2,5-ZITS BANK

Een 2,5 zits bank toont niet groot en niet klein. Voor heel veel mensen is dit dan ook de ideale maat. Het design van een bank kan bijna altijd worden aangepast, bijvoorbeeld door de volgende design opties:

  • uw keuze voor stof en/of leer
  • de keuze van de poten, armen en kussens
  • overige design opties, zoals relaxopties en extra accenten zoals sierstiksels

WILT U EEN GROTE OF KLEINE BANK?

Belangrijk voor het design van een bank is ook de afmeting. Alhoewel u in ons wooncentrum vaak grote banken ziet staan, is van nagenoeg elke bank een 2,5-zits bank te leveren. De ideale maat in uw interieur. Groot genoeg om met 3 personen naast elkaar te zitten tijdens een gezellig feest. Of om lekker languit op te liggen. Maar ook weer niet zó groot dat het uw interieur overheerst.

2,5 ZITS BANKEN ZIJN ER TE KUST EN TE KEUR

Bijna elk zitmeubel kan als 2,5 zits bank worden geleverd. Maar kijk goed of het zitmeubel wel goed in uw interieur past. Niet alleen wat betreft de afmeting, maar ook wat betreft het design, het materiaalgebruik en de kleuren. Wij adviseren u daarbij graag. Nagenoeg elke 2,5 zitter kan in een plattegrond worden ingetekend. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.